Aanbouw prefab bouwen

Bent u op zoek naar een aanbouw prefab? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en voor u een aanbouw prefab kan realiseren? Wij heten u van harte welkom bij SPT Systems. In de loop van de jaren hebben wij vele klanten blij gemaakt met prachtige aanbouw projecten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Een aanbouw prefab kunt u snel en eenvoudig bouwen. De panelen worden in de fabriek gemaakt zodat u op locatie alleen de panelen aan elkaar hoeft te zetten. De mogelijkheden bij SPT Systems zijn zeer divers en uitgebreid. Bent u benieuwd of een aanbouw prefab iets voor u is? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. 

Voordelen van een aanbouw prefab

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van een uitbouw / aanbouw prefab

Op zoek naar een aanbouw prefab? Door gebruik te maken van een aanbouw prefab van SPT Systems geniet u van vele voordelen. Zo kunt u snel en eenvoudig uw aanbouw laten zetten wat veel arbeidstijd scheelt en dus kosten bespaart. Daarnaast werken wij milieuvriendelijk en beschikken onze panelen over een brandklasse A keurmerk. De panelen worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. U zult merken dat uw energieverbruik lager uitvalt en dat u een stillere leefomgeving heeft. Onze panelen zijn zeer waterbestendig en hebben een sterke en een stabiele structuur. De isolatieplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie eigenschappen. Daarnaast zijn alle gevelafwerkingen mogelijk. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. De mogelijkheden bij SPT Systems zijn eindeloos. Vele klanten ging u al voor en maken tegenwoordig gebruik van een prefab aanbouw van SPT Systems. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN AANBOUW PREFAB

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een aanbouw van prefab? Bent u benieuwd of dit ook voor uw project gebruikt kan worden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. De SPT panelen van SPT Systems zijn de perfect oplossing voor het snel bouwen van uw aanbouw. De panelen worden gebruikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. U kunt hiermee verschillende projecten realiseren. Denkt u aan huizen, schuren, chalets en aanbouw projecten. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door onze prachtige afgeronde projecten.