Bouwpakket woning bouwen

Bent u op zoek naar een bouwpakket woning? Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw droom kan realiseren? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij SPT Systems in Dussen. Door gebruik te maken van een bouwpakket woning kunt u snel en eenvoudig uw project realiseren. Onze panelen worden gebruikt voor zowel de binnen- als de buitenmuren. Daarnaast kunt u onze bouwpanelen ook gebruiken voor vloeren en daken. De mogelijkheden bij SPT Systems zijn eindeloos! Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de prachtige afgeronde projecten van SPT Systems. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over een bouwpakket woning. 

Voordelen van een bouwpakket woning

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Bouwpakket woning: het nieuwe bouwen

Op zoek naar een bouwpakket woning? In de loop van de jaren hebben de specialisten van SPT Systems vele project afgerond. Vele klanten gingen u al voor en genieten tegenwoordig van een prachtige aanbouw, dakkapel of complete woning die gemaakt is van panelen. Als wij uw woning, dakkapel, zwembad of aanbouw mogen realiseren maakt u een goede keus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. De SPT panelen van SPT Systems worden gebruikt voor zowel de buiten- als de binnenmuren. Daarnaast kunt u de panelen gebruiken voor daken en vloeren. De mogelijkheden met de panelen van SPT Systems zijn eindeloos. U kunt uw volledig woning realiseren met de panelen van SPT Systems. Als u op zoek bent naar een bouwpakket woning bent u bij SPT Systems aan het juiste adres. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN BOUWPAKKET WONING

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

Door gebruik te maken van een bouwpakket woning zult u vele voordelen ervaren. Al uw binnen- en buitenmuren worden in onze fabriek gemaakt en op maat samengesteld. Hierdoor kan er op locatie snel en eenvoudig gebouwd worden. Paneelbouw vraagt veel minder arbeidstijd. De panelen zijn milieuvriendelijk, waterbestendig, hebben een sterke en stabiele structuur én uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. U zult merken dat uw energieverbruik lager uitvalt en dat u een stillere leefomgeving heeft. Onze panelen zijn voorzien van brandklasse A en hebben een maximale luchtdichtheid. Onze producten worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd volgens de juiste richtlijnen. Daarnaast zijn onze panelen verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar ideale gevelafwerking? Met de panelen van SPT Systems kunt u iedere buitenmuur overeenkomstig uw wensen bekleden. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen.