Circulair bouwen

Op zoek naar een systeem voor circulair bouwen? Heeft u bouwplannen en vindt u snelheid van de bouw en laag energieverbruik belangrijk? Wilt u daarbij het milieu zo min mogelijk belasten? Dan heeft SPT Systems de perfecte oplossing. Wij werken met een bouwsysteem van speciale sandwichpanelen, namelijk de SPT panelen. Daarmee kunnen wij snel en eenvoudig thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen maken.   De SPT panelen worden gebruikt voor snelbouw van onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Ook zijn de panelen ideaal voor na-isolatie van bestaande bebouwing. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. De SPT panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen wat past bij circulair bouwen. Draagkracht en isolatie worden gecombineerd in onze panelen. De dunne en lichte panelen vormen een uiterst sterk en stabiel skelet voor uw bouwproject en ze zijn ook nog eens zeer energiezuinig.

Voordelen van circulair bouwen

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Van lineair naar circulair bouwen

Wilt u snel bouwen door middel van circulair bouwen? SPT panelen worden op maat gesneden en reeds in de werkplaats voorzien van alle venster- en deuropeningen. Ze worden genummerd aangeleverd op de bouwplaats. Door dit voorwerk zijn de lichte panelen zeer eenvoudig en snel op te zetten wat minder arbeidstijd vraagt. Het materiaal is zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Weersinvloeden hebben geen vat op de panelen dus de bouw kan altijd doorgaan. Met de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen zult u lagere energiekosten hebben en zal het gelijkmatig warm zijn. De maximale isolatiewaarde zorgt ook voor een stillere leefomgeving. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie eigenschappen.Wat voor bouwplannen u ook heeft, SPT panelen van SPT Systems kunnen voor elk bouwproject gebruikt worden. De hoogwaardige panelen zullen gegarandeerd niet kromtrekken of delamineren. Ze zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN CIRCULAIR BOUWEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Met SPT panelen kunt u uw bouwproject elke uitstraling geven die u wenst. Aan de buitenzijde kunnen de panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs met steen; alle gevelafwerkingen zijn mogelijk. Ook de binnenzijde is klaar om direct af te werken. U hoeft niet meer met gipsplaten of iets dergelijk aan de gang want er kan direct gestuukt of behangen worden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over de voordelen van het gebruik van onze panelen voor uw bouwproject. Circulair bouwen doet u met de SPT panelen van SPT Systems uit Dussen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.