Circulair bouwen

Op zoek naar circulair bouwen? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat met u meedenkt over de realisatie van een woning, tiny house of chalet? Bent u op zoek naar een bedrijf dat milieuvriendelijk, snel én eenvoudig kan bouwen? Zoek dan niet verder! SPT systems is voor u hét bedrijf als het gaat om circulair bouwen. Wij bieden u de mogelijkheid aan om op een slimme en duurzame manier uw project tot stand te brengen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd hoe wij uw project uit kunnen voeren? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en spreken graag uw wensen door. Samen met u gaan wij op zoek naar de passende mogelijkheden voor uw project. 

Voordelen van circulair bouwen

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Van lineair naar circulair bouwen

Wilt u circulair bouwen? Door gebruik te maken van de diensten van SPT Systems zult u vele voordelen ervaren. Zo wordt er snel en eenvoudig gebouwd, ook wordt er milieuvriendelijk gewerkt en zult u een laag energieverbruik hebben. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw en circulair bouwen. Onze paneelplaten zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. De platen zijn zeer waterbestendig en hebben het keurmerk brandklasse A. Onze platen bieden uw project een sterke en stabiele structuur en de panelen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Door gebruik te maken van paneelbouw creëert u een stillere leefomgeving en een maximale luchtdichtheid. Uw project is verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie eigenschappen. Door gebruik te maken van onze diensten bespaart u op arbeidskosten omdat de bouw veel sneller gaat. Bij SPT Systems zijn ook verschillende gevelafwerkingen mogelijk. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN CIRCULAIR BOUWEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor circulair bouwen? Bent u benieuwd of dit iets voor uw project is? Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Door gebruik te maken van paneelbouw heeft u gekozen voor een snelle bouw van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Onze panelen worden vooral gebruikt voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Bent u op zoek naar een bedrijf waarmee u huizen, schuren, tiny houses, chalets, een op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden kunt realiseren? Zoek dan niet verder en neem contact op met de medewerkers van SPT Systems in Dussen.