Circulair systeem

Bent u op zoek naar een circulair systeem? Wilt u in een korte tijd een aanbouw of verbouwing realiseren? Zoek dan niet verder en neem vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van SPT Systems in Dussen. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Vele klanten gingen u al voor en genieten tegenwoordig van een prachtig aanbouw of een compleet nieuwe woning. Met een circulair systeem van SPT Systems kunt u snel en eenvoudig bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer divers. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek. Samen met u gaan wij kijken hoe wij uw wensen kunnen realiseren. 

Voordelen van een circulair systeem

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Van lineair naar circulair systeem

Bouwen met een circulair systeem? SPT Systems is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen met een circulair systeem. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres. De panelen van SPT Systems zijn ideaal om een project snel te bouwen. De panelen worden gebruikt voor binnen- en buitenmuren. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken voor daken en vloeren. SPT Systems wordt vaak ingeschakeld voor de bouw van prefab huizen, schuren, tiny houses en chalets. De mogelijkheden bij SPT Systems zijn eindeloos en zeer divers. Iedere stijl is mogelijk. Zo kunt u zelf bepalen wat er op uw buitenmuren komt. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Ook de binnenmuren kunt u direct stucen of behangen. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN CIRCULAIR SYSTEEM

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een circulair systeem? Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Door gebruik te maken van een circulair systeem tijdens uw aanbouw of verbouw zult u verschillende voordelen ervaren. U kunt snel en eenvoudig uw project realiseren. In onze fabriek wordt uw project als een prefab project verpakt. Zo kunt u het bouwpakket op elke gewenste locatie laten bezorgen. Dit scheelt veel arbeidsuren want in een mum van tijd is de buitenkant gezet. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u goed van dienst zijn. U zult merken dat met de materialen van SPT Systems uw energieverbruik laag is. De producten van SPT Systems staan bekend als milieuvriendelijk, zeer waterbestendig en om hun sterke en stabiele structuur. Onze producten worden volledig getest en zijn stuk voor stuk Europees gecertificeerd.