Circulair systeem

Bouwen op basis van een circulair systeem? Heeft u bouwplannen en wilt u daarbij het milieu zo min mogelijk belasten? Dan is het bouwsysteem met SPT panelen van SPT Systems uit Dussen ideaal voor u! Wij bouwen volgens het circulair systeem en dat betekent dat onze panelen volledig demontabel en volledig recyclebaar zijn. Tijdens de verwerking komt er geen CO2 vrij en er blijft geen restafval achter op de bouwplaats. Met onze SPT panelen kunnen wij snel en eenvoudig thermisch efficiënte, maximale luchtdichte gebouwen bouwen. Onze panelen worden gebruikt voor snelbouw van onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk, van traditioneel tot modern. De hoogwaardige panelen combineren isolatie en draagkracht in één product. Ons circulair systeem bouw met maximale isolatie zorgt voor een gelijkmatige warmte in huis zonder koude plekken en uw leefomgeving wordt stiller omdat geluiden van buitenaf minder doordringen. Met het circulair systeem van SPT Systems kunt u snel een eenvoudig bouwen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van snelbouw en kunnen u uitstekend adviseren over uw bouwproject.

Voordelen van een circulair systeem

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Van lineair naar circulair systeem

Op zoek naar een circulair systeem? In onze werkplaats worden de panelen op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen. Ook worden de panelen genummerd wat een hoop gepuzzel op de bouwplaats voorkomt. De SPT panelen zijn zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Weersinvloeden zoals regen, wind en vorst hebben geen invloed op de panelen zodat de bouw altijd door kan gaan. Door de korte bouwtijd zonder vertraging is er beduidend minder arbeidstijd nodig. Met hun zeer stabiele en sterke structuur hoeft u niet bang te zijn dat de panelen kromtrekken of delamineren. Al onze panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. De panelen zijn ook uitermate geschikt voor na-isolatie van bestaande bebouwing. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Circulair systeem is betrouwbaar, veilig en snel!

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN CIRCULAIR SYSTEEM

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

U kunt de SPT panelen direct afwerken. Dat geldt zowel voor de buiten- als binnenzijde. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. De binnenzijde kan direct gestuukt of behangen worden, u hoeft bijvoorbeeld niet eerst gipsplaten aan te brengen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Wilt u meer weten over ons circulair systeem? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over ons prachtige bouwsysteem! Kies voor de top panelen van SPT Systems!