Constructief plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar constructief plaatmateriaal? Wij werken met 100% biobased en recyclebaar materiaal om tijdens de bouw te gebruiken? Constructief plaatmateriaal is voor u de oplossing als u wilt bouwen en tegelijk iets wilt doen voor het milieu. Het is ook niet voor niets dat steeds meer mensen en bedrijven een concrete bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van onze leef- en werkomgeving. Het gebruik van milieuvriendelijk materialen tijdens de bouw van uw woning begint daarmee. Wij richten ons al jaren op duurzame en op maat gemaakt constructief plaatmateriaal voor de bouw. Wij zorgen er ook voor dat u op de bouwplaats geen onnodig afval tegen komt. Het constructief plaatmateriaal wordt met de laser gesneden en in onze werkplaats bewerkt met verschillende gereedschappen. Zo blijft al het zaagverlies bij ons in de werkplaats achter en kunt u gelijk beginnen met de bouw

Voordelen van constructief plaatmateriaal

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Constructief plaatmateriaal van SPT Systems

Wij blijven ons jaarlijks vernieuwen en innoveren op de meest duurzame manieren in onze productenlijn, namelijk met constructief plaatmateriaal. Omdat wij met verschillende partners samenwerken, blijven wij up-to-date en leren wij van elkaar. Wij kunnen door middel van ons plaatmateriaal een snelbouw realiseren. U hoeft geen maanden of jaren te wachten. Voordat het plaatmateriaal naar u toe komt, testen wij het plaatmateriaal uitvoerig en wordt het plaatmateriaal Europees gecertificeerd. Wij hebben geen standaard maten in ons assortiment want wij leveren maatwerk. Iedere plaat wordt op maat gemaakt.  

In het plaatmateriaal wordt gelijk isolatie verwerkt. Dit is in verschillende diktes en dus ook met verschillende isolatie eigenschappen te verkrijgen. Dit isolatiemateriaal heeft niet alleen een super werking voor warmte en koude maar het houdt ook geluid tegen. U creëert voor uzelf een stillere leefomgeving. Daarnaast zorgt het constructief plaatmateriaal voor een zeer waterbestendige werking en het is bestand tegen brandklasse A. Wilt u snel beginnen met bouwen en wilt u gelijk dat de muren afgewerkt zijn? Denk dan eens aan constructief plaatmateriaal. Alle gevel afwerkingen zijn hierbij mogelijk en daarom zijn de mogelijkheden eindeloos.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN Constructief plaatmateriaal

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

In het dorpje Dussen is SPT Systems gevestigd. Wij zijn al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten als het gaat over constructief plaatmateriaal op maat. Wij leveren kwalitatief goed maatwerk en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen met betrekking tot de woning. Op basis van een tekening maken wij alle panelen op maat en nummeren wij ze voor de bouw. Zien wij u binnenkort op ons kantoor in Dussen om in gesprek te gaan over uw woning of gebouw?