Flexibel plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar flexibel plaatmateriaal? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u uw aanbouw, complete verbouwing of de bouw van een chalet aan kunt overlaten? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om binnen korte tijd uw gewenste project te realiseren. Door gebruik te maken van flexibel plaatmateriaal kunt u al uw wensen laten verwezenlijken. De panelen van SPT Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van luchtdichte gebouwen. U zult de voordelen ervaren als u gebruik maakt van flexibel plaatmateriaal. De SPT panelen worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenmuren. Daarnaast kunnen met de panelen ook daken, vloeren en utiliteitsbouw worden gerealiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk adviesgesprek. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Voordelen van flexibel plaatmateriaal

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor is flexibel plaatmateriaal te gebruiken?

Op zoek naar flexibel plaatmateriaal? SPT Systems is gevestigd in het dorp Dussen. Gelegen naast de A27 zijn wij gemakkelijk te vinden voor uw flexibel plaatmateriaal. Door de jaren heen hebben wij onze naam steeds verder uitgebreid en tegenwoordig weten vele klanten ons te vinden in onze werkplaats. Onze medewerkers weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen en zij bespreken graag met u uw wensen. Door gebruik te maken van de plaatpanelen van SPT Systems kunt u onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouwen, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. U kunt direct uw muren stucen of behangen. U kunt snel en eenvoudig bouwen met de flexibele plaatmaterialen van SPT Systems. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom FLEXIBEL plaatmateriaal gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Door gebruik te maken van flexibel plaatmateriaal  zult u vele voordelen ervaren. Zo zult u merken dat uw energieverbruik minder wordt en u in een stillere leefomgeving woont. De panelen zijn milieuvriendelijk gemaakt en volledig getest en Europees gecertificeerd volgens de juiste richtlijnen. De panelen zijn daarnaast ook zeer waterbestendig en voorzien van een brandklasse A keurmerk. Daarnaast hebben de panelen een sterke en stabiele structuur en uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen voor diverse projecten. Omdat de panelen in de fabriek op prefab basis worden gemaakt scheelt dit veel arbeidstijd. U zult merken dat u in een mum van tijd uw geweldige project kunt realiseren. 
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

Onze SPT panelen worden op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en uiteindelijk een gebouw dat voldoet aan de oorspronkelijk geplande afmetingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.