Geïsoleerde panelen nodig?

Bent u op zoek naar  een geïsoleerde panelen voor het bouwen van een woning of gebouw? Geïsoleerde panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermische efficiënte en luchtdichte gebouwen. De panelen kunnen gebruikt worden voor zowel de binnen- als buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. De mogelijkheden van de panelen zijn eindeloos. Met de geïsoleerde panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Het maakt voor ons niet uit of u op de traditionele manier of hedendaagse manier wilt bouwen. Wij maken elk paneel volledig op maat voor u. Vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk met geïsoleerde panelen. Ook als u al een bestaande woning heeft die u graag wilt gaan isoleren dan zijn de geïsoleerde panelen van SPT Systems een goede optie. U kunt de panelen aan de bestaande bebouwing monteren waardoor de muren perfect geïsoleerd zijn!

Voordelen van geïsoleerde panelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Geïsoleerde panelen met hout in plaats van steen

Op zoek naar geïsoleerde panelen? Wist u dat u bij geïsoleerde panelen zowel de afwerking voor de binnenzijde als de buitenzijde zelf kunt kiezen? Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van afwerking. Nadat de panelen aan elkaar zijn gemaakt,  zijn ze klaar voor afwerking. Het aanbrengen van gipsplaten is niet meer nodig. Er kan namelijk direct gestuukt of behangen worden. Heeft u de constructietekeningen ontvangen van de opdrachtgever of wilt u deze met ons doornemen? Wacht niet langer en kom met de constructietekeningen naar ons toe. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. De panelen worden zeer nauwkeurig op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen. Zo kunnen de kozijnen er gemakkelijk in gezet worden. Zodra de panelen klaar zijn komen ze naar u toe. Bij het verzenden worden de panelen genummerd zodat het duidelijk is welk paneel waar moet komen. Door dit voorwerk, het gewicht, de afmeting en het verbindingssysteem zijn de panelen zeer eenvoudig op te zetten.  

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN een ISOLATIE PANEel

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Gezond leefklimaat met geïsoleerde panelen

Wilt u graag kant en klare, zwaar geïsoleerde sandwich panelen ontvangen zodat u snel kunt gaan bouwen? Wij helpen u hier graag bij. De panelen met extreem hoge warmte isolerende eigenschappen zorgen voor een aanzienlijke besparing op de kosten voor de verwarming van de woning. Ze zijn niet alleen zwaar geïsoleerd maar ook nog eens extreem sterk. Daarnaast zijn ze tegelijkertijd veel dunner dan gebruikelijk in de reguliere bouw zodat de binnenruimte van de woning ruimer is dan bij een traditionele gebouwde woning met dezelfde buitenafmetingen.