Geïsoleerde plaat nodig?

Bent u op zoek naar een geïsoleerde plaat voor het bouwen van een woning of gebouw? Dan bent u bij SPT Systems aan het juiste adres. Wij maken elke geïsoleerde plaat voor u op maat. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat maatwerk levert. Door deze manier van bouwen kunnen wij een snelle en eenvoudige manier van bouwen garanderen. Een geïsoleerde plaat zegt het al; de isolatie is al verwerkt in de panelen. Door deze goede geïsoleerde platen creëert u een laag energieverbruik op een milieuvriendelijke manier. Voordat de panelen bij u aankomen zijn ze volledig getest en Europees gecertificeerd. Als alle elementen klaar zijn worden ze naar de bouwplaats gebracht. De panelen nummeren wij zodat ze gemakkelijk aan elkaar gezet kunnen worden.  

Voordelen van een isolatie paneel:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Geïsoleerde plaat met hout in plaats van steen

Bij een stenen muur moet u verschillende lagen muur neerzetten om voor een goede isolatie te zorgen. Bij een geïsoleerde plaat is dit al verwerkt. Het voordeel van een geïsoleerde plaat is dat deze dunner is dan stenen. U wint als het ware ruimte door gebruik te maken van plaatmateriaal. Daarbij is hout makkelijk en snel te bouwen omdat wij de panelen al voor u op maat gemaakt hebben. Zodra wij klaar zijn met de panelen gaan deze op transport. Daarbij zijn geïsoleerde platen volledig demonteerbaar als ze niet goed staan. Ook als u het gebouw of de woning weg wilt halen zijn de platen recyclebaar. Dit maakt deze manier van bouwen tot een duurzaam bouwsysteem.

Heeft u een allergie en heeft u daar last van in huis? Dat komt meestal door de muren. Muren van steen houden veel stof vast en zijn vatbaar voor mensen met een allergie. Een houten skelet bouw heeft dat daarentegen niet. Door gebruik te maken van plaatmateriaal heeft u minder last van uw allergie. Daarnaast worden de panelen zeer nauwkeurig op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen. Ze worden genummerd aangeleverd op de bouwplaats. Door dit voorwerk, het gewicht, de afmetingen en het verbindingssysteem van de geïsoleerde plaat zijn deze zeer eenvoudig op te zetten.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN een ISOLATIE PANEel

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT SYSTEMS

Of het nu op een traditionele of hedendaagse manier gedaan wordt, vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk met plaatmateriaal. Heeft u al een bestaande woning en wilt u isolatie aanbrengen op de muren? Dan is de geïsoleerde plaat ook een optie. U kunt de platen tegen de muren monteren en u heeft gelijk profijt van de isolerende werking.