Geïsoleerde plaat nodig?

Bent u op zoek naar een geisoleerde plaat voor uw aanbouw? Bent u op zoek naar een geisoleerde plaat voor de realisatie van uw dakkapel, chalet of woning? Zoek dan niet verder! Bij SPT Systems in Dussen bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om op een snelle en slimme manier uw prefab woning of aanbouw te realiseren. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u de vele diensten die wij aanbieden en welke producten wij hiervoor gebruiken. Daarnaast kunt u ons altijd telefonisch benaderen. Wij staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Een geïsoleerde plaat van SPT Systems is voor u dé uitkomst voor de uitbreiding van uw woning! 

Voordelen van een geisoleerde plaat:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Geïsoleerde plaat met hout in plaats van steen

Op zoek naar een geisoleerde plaat? Bent u benieuwd naar de vele voordelen van een geisoleerde plaat van SPT Systems? De voordelen zijn zeer divers en uitgebreid! Zo kunt u snel en eenvoudig bouwen met de geïsoleerde platen SPT Systems. Al onze medewerkers hebben vele jaren ervaring op het gebied van paneelbouw waardoor u verzekerd bent van de juiste isolatie platen. U zult merken dat u een laag energieverbruik heeft door de geïsoleerde platen in uw woning. Daarnaast zijn de platen milieuvriendelijk en volledig getest. Hierdoor zijn de geïsoleerde platen Europees gecertificeerd. De panelen van SPT Systems zijn zeer waterbestendig en voorzien van de brandklasse A. Onze panelen zijn gemaakt van een sterke en stabiele structuur met uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Door de maximale luchtdichtheid creëert u een stillere leefomgeving. Onze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en in verschillende isolatie-eigenschappen. Bij SPT Systems zijn alle gevelafwerkingen mogelijk. Denkt u aan stucwerk, hout, bamboe, composiet panelen en steenstrips. De mogelijkheden bij SPT Systems zijn eindeloos! 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN een GEISOLEERDE PLAAT

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT SYSTEMS

Een geisoleerde plaat van SPT Systems wordt op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Hierdoor hebben wij meer controle tijdens het bouwproces en de complete bouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw aanbouw, woning, zwembad of chalet woning? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en de passende mogelijkheden voor u wensen. Vele klanten gingen u al voor en genieten tegenwoordig van een prachtige aanbouw of compleet nieuwe woning. Op onze website kunt u een kijkje nemen bij ons afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.