Geïsoleerde platen nodig?

Heeft u geïsoleerde platen nodig? Wilt u snel, eenvoudig en duurzaam bouwen? SPT Systems uit Dussen werkt met een bouwsysteem van sandwich panelen, namelijk onze SPT panelen. Deze hoogwaardige SPT panelen zijn de perfecte oplossing zijn voor het snel bouwen van thermisch efficiënte luchtdichte gebouwen. De panelen worden gebruikt voor de snelbouw van onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden. Ook zijn de geïsoleerde platen ideaal voor na-isolatie van bestaande bebouwing. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. De panelen zijn dun en licht en vooral ook zeer energiezuinig door de grote isolatiewaarde. Als ze gebruikt worden voor een bouwproject dan vormen de panelen een sterke en stabiele structuur. Wij hebben duurzaamheid hoog in ons vaandel staan en onze panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen.

Voordelen van geisoleerde platen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Eenvoudige constructie geïsoleerde platen

Op zoek naar geïsoleerde platen? Al het voorwerk voor uw bouwproject wordt in de werkplaats gedaan. Daar worden de geïsoleerde platen op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen, dit gaat tot op de millimeter. Ook worden ze genummerd zodat ze bij aankomst op de bouwplaats zeer eenvoudig en snel zijn op te zetten. Hiermee wordt veel arbeidstijd bespaard. Alle materiaal is volledig getest en Europees gecertificeerd. De panelen zijn zeer waterbestendig zodat weersinvloeden er geen vat op hebben en de bouw dus altijd door kan gaan. Ook is het materiaal brandvertragend. Alle details over onze panelen kunt u elders op deze website lezen. Een SPT paneel is een hoogwaardig product met een zeer grote isolatiewaarde wat zorgt voor een gelijkmatige warmte en een stillere leefomgeving. U hoeft niet bang te zijn dat de panelen kromtrekken of delamineren. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben verschillende isolatie eigenschappen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN geisoleerde platen

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Waarom geïsoleerde platen gebruiken?

De SPT panelen kunnen voor vrijwel elke bouwstijl gebruikt worden. Met onze jarenlange ervaring gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. U kunt zelf de uitstraling bepalen van de panelen. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde zijn direct klaar voor afwerking. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Voor afwerking van de binnenzijde hoeft u niet eerst met gipsplaten aan de gang maar kunt u direct gaan behangen of stuken. Wilt u uitgebreide informatie over onze SPT panelen en wat er allemaal mogelijk is? Wij vertellen u er graag meer over! Als u snel, energiezuinig en milieuvriendelijk wil bouwen neem dan contact met ons op.