Geïsoleerde platen nodig?

Bent u op zoek naar geïsoleerde platen op maat? Wij zijn het adres voor u als u op zoek bent naar een bedrijf dat paneelbouw realiseert. Wij hebben een enthousiast team voor u klaar staan die de geïsoleerde platen op maat maken. Met één bouwproduct wordt tegelijk bescherming en isolatie toegepast. Geïsoleerde platen die toegepast worden op daken, gevels, stallen en gebouwen zijn bij ons op maat te maken. Een zogenoemd sandwichpaneel bestaat uit een metalen binnenlaat en een buitenplaat waartussen zich een laag van PUR of PIR isolatiemateriaal bevindt. De isolatiedikte van de geïsoleerde platen is afhankelijk van de gewenste RC- waarde. Het metaal van de binnen- en buitenplaat kan worden afgewerkt met diverse coatings waardoor een sandwichpaneel breed inzetbaar is.

Voordelen van een isolatie paneel:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Eenvoudige constructie geïsoleerde platen

Naast de geïsoleerde platen leveren wij ook bouwmaterialen als profielplaten, damwandplaten en golfplaten. Allemaal materialen om een snelle bouw te realiseren. Deze geprofileerde beplating bestaat uit enkelstaal en wordt meestal geleverd met een anti condens vilt. Hiermee voorkomt u druppelvorming aan de binnenzijde van de profielplaat. Wij zijn de specialist op het gebied van geïsoleerde platen. Wij weten werkelijk alles over geïsoleerde platen, sandwichpanelen, dakpanelen, gevelpanelen en profielplaten. Wij voorzien u graag van een passend advies. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen zodat u weet waar u aan toe bent? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn de specialist in het maken van geïsoleerde platen. De geïsoleerde platen zorgen voor een perfect geïsoleerde ruimte waardoor u flink kunt besparen op uw kosten voor het koelen of verwarmen. Deze panelen worden veelvuldig gebruikt in de totaal breedte van de bouwkolom. Omdat u met deze panelen eenvoudig en snel een gebouw wind- en waterdicht maakt. Wij leveren de panelen in verschillende soorten en maten. Ieder type sandwichpaneel kent zijn eigen specificaties. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Wij gaan graag met u in gesprek.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN een ISOLATIE PANEel

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Waarom geïsoleerde platen gebruiken?

Wilt u graag kant en klare, zwaar geïsoleerde sandwich panelen ontvangen zodat u snel kunt gaan bouwen? Wij helpen u hier graag bij. De panelen met extreem hoge warmte isolerende eigenschappen zorgen voor een aanzienlijke besparing op de kosten voor de verwarming van de woning. Ze zijn niet alleen zwaar geïsoleerd maar ook nog eens extreem sterk. Daarnaast zijn ze tegelijkertijd veel dunner dan gebruikelijk in de reguliere bouw zodat de binnenruimte van de woning ruimer is dan bij een traditionele gebouwde woning met dezelfde buitenafmetingen.