Geïsoleerde platen nodig?

Bent u op zoek naar geïsoleerde platen? Bent op op zoek naar een bedrijf dat veel ervaring heeft met het op maat maken van geïsoleerde platen? U bent van harte welkom in Dussen bij SPT Systems. Als u op zoek bent naar geïsoleerde platen bent u bij SPT Systems aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Onze medewerkers denken graag met u mee en bespreken graag uw wensen om uw woning, kantoorpand of dakkapel te realiseren. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende soorten en maten isolatie platen. Bent u benieuwd naar onze geïsoleerde platen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. 

Voordelen van geisoleerde platen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Eenvoudige constructie geïsoleerde platen

Door gebruik te maken van onze geïsoleerde platen zult u merken dat daar vele voordelen aan verbonden zijn. Al onze wanden zijn namelijk voorzien van PIR isolatie platen. Dat wil zeggen dat al onze wandpanelen zijn voorzien van hoogwaardig brandwerend en vlam dovend PIR isolatieschuim. Onze geïsoleerde panelen zijn voorzien van het keurmerk brandklasse A. De geïsoleerde platen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met de SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Alle soorten gevelafwerkingen zijn mogelijk. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Daarnaast zijn onze panelen volledig getest en Europees gecertificeerd. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN geisoleerde platen

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Waarom geïsoleerde platen gebruiken?

U kunt snel en eenvoudig bouwen met de geïsoleerde platen van SPT Systems daarnaast zult u merken dat u een lager energieverbruik heeft en er een stillere leefomgeving wordt gecreëerd. Bovendien kost het veel minder arbeidstijd en is dus kostenbesparend. SPT Systems biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Onze producten zijn milieuvriendelijke en volledig getest en Europees gecertificeerd. Onze geïsoleerde platen hebben een sterke en stabiele structuur en uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Heeft u speciale wensen? Onze geïsoleerde platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. De keuze is helemaal aan u! U kunt op onze website een contactformulier invullen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.