Geïsoleerde platen nodig?

Bent u op zoek naar geisoleerde platen voor uw aanbouw, woning bouw of zwembad? Zoek dan niet verder! Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres voor geisoleerde platen voor ieder bouwproject. De geïsoleerde platen van SPT panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van luchtdichte gebouwen en woningen. De platen kunnen worden gebruikt voor zowel binnen- als voor buitenmuren. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken voor daken en vloeren. De mogelijkheden met de geïsoleerde platen van SPT Systems zijn zeer divers en uiteenlopend. Bent u benieuwd wat de geïsoleerde platen voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. 

Voordelen van geisoleerde platen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Eenvoudige constructie geïsoleerde platen

Op zoek naar geisoleerde platen? SPT Systems is gevestigd in het mooie dorpje Dussen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor uw project kunnen betekenen. De geïsoleerde panelen van SPT Systems worden vaak gebruikt voor schuren, tiny houses, chalets en zorgwoningen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor geïsoleerde platen voor scholen en zwembaden. Iedere bouwstijl is mogelijk met de paneelbouw materialen van SPT Systems. U kunt aan de buitenkant van de paneelbouw projecten uw gebouw afwerken met stucwerk, steenstrips, kurk, hout en steen. De vele mogelijkheden vindt u terug op onze website. Aan de binnenkant kunt u direct aan de slag om stucwerk of behang aan te brengen. U kunt snel en eenvoudig bouwen met de geïsoleerde platen van SPT Systems. Hiermee verkort u de arbeidstijd en u bespaart er kosten mee. Ook kunt u eerder aan de slag met de aankleding van uw woning of gebouw. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN geisoleerde platen

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Waarom geïsoleerde platen gebruiken?

Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw project wensen? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Er zijn vele voordelen vals u de geïsoleerde platen van SPT Systems gebruikt.  Zij zorgen voor een laag energieverbruik, stillere leefomgeving en een maximale luchtdichtheid. Daarnaast zijn de paneeldelen milieuvriendelijk, zeer waterbestendig en volledig getest volgens de Europese richtlijnen. Alle panelen hebben een brandklasse A en uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. De panelen zijn verkrijgbaar met een sterke en stabiele structuur en in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw woning of project op een milieuvriendelijke wijze te realiseren. De mogelijkheden met de geïsoleerde platen van SPT Systems zijn eindeloos. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.