Isolatie paneel nodig?

Zoekt u een isolatie paneel om uw huidige woning goed te isoleren of wilt u energiezuinig nieuw bouwen? Bij SPT Systems uit Dussen kunt u terecht voor hoogwaardige isolatie panelen die breed toepasbaar zijn. Onze SPT panelen zijn isolatie panelen die wij doorontwikkeld hebben. SPT panelen combineren isolatie en draagkracht in één product. Door de volledige verbinding van binnen- en buitenblad met een zeer hoogwaardige isolatiekern worden de eigenschappen van de verschillende materialen versterkt. Onder het kopje ‘Wat zijn SPT panelen’ kunt u de details van de samenstelling lezen. Een isolatie paneel van SPT Systems heeft uitstekende thermische prestaties en eigenschappen met een maximale luchtdichtheid. U zult lagere energiekosten hebben en de warmte zal gelijkmatig zijn. Ook geluiden van buiten dringen minder door zodat u een stillere leefomgeving heeft. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Wij hebben jarenlange ervaring met een bouwsysteem van isolatie panelen en kunnen u alle informatie geven voor uw bouwproject. De panelen kunnen ook voor na-isolatie bij bestaande bebouwing gebruikt worden. Het maakt niet uit of ze voor binnen- buitenmuren, daken of vloeren gebruikt worden; het kan allemaal.

Voordelen van een isolatie paneel:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Isolatie paneel voor een sterke prijskwaliteit

Op zoek naar een sterk en kwalitatief isolatie paneel? De SPT panelen worden in de werkplaats op maat gesneden en voorzien van raam- en deuropeningen. Ook worden ze genummerd zodat na aflevering op de bouwplaats direct met de bouw gestart kan worden. De bouw loopt geen vertraging op door weersomstandigheden omdat elk isolatie paneel bestand is tegen wind, vorst en regen. De korte bouwperiode zorgt voor beduidend minder arbeidstijd. Het materiaal is zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Hoewel de panelen dun en licht zijn vormen ze een zeer stabiele en ijzersterke constructie. Wat voor plannen u ook heeft met uw isolatie paneel, onze panelen kunnen voor elk project gebruikt worden. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. SPT panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatiewaarden.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN een ISOLATIE PANEel

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

De SPT panelen zijn direct gereed om af te werken. Dit geldt zowel voor de buiten- als binnenzijde. Voor de buitengevel is alle gevelafwerking mogelijk en ook de binnenzijde kan direct behangen of gestuukt worden. Kies voor de uitstraling die bij u past. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk. Wij werken milieuvriendelijk. Er komt geen CO2 vrij als de platen verwerkt worden en alle panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, energiezuinig en milieuvriendelijk bouwen. Kies voor SPT Systems!