Isolatie paneel nodig?

Bent u op zoek naar een isolatie paneel? Wist u dat u door het plaatsen van een isolatie paneel de energiekosten tot wel 60% verlaagd kunnen worden? De thermische kern van een isolatie paneel bestaat uit Elastapor H PUR- schuimisolatie met een dichtheid van 50 kgm. Het verbindingssysteem van Exonex zorgt vervolgens dat er een ononderbroken isolatiekern ontstaat door alle muren en vloeren heen. U heeft hierdoor geen koude plekken op de muren en koudebruggen worden geminimaliseerd. De isolatie panelen worden niet alleen gebruikt bij het bouwen van huizen maar ook voor schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden. Omdat wij ieder isolatie paneel op maat maken zijn alle manieren van bouwen mogelijk. U kunt op de traditionele manier bouwen maar ook voor de hedendaagse manier van bouwen maken wij isolatie panelen op maat.

Voordelen van een isolatie paneel:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Isolatie paneel voor een sterke prijskwaliteit

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een isolatie paneel? Wilt u graag een nieuwe woning of gebouw bouwen maar bent u bang voor de CO2 uitstoot? Wij hebben de oplossing voor u. Als u met isolatie panelen gaat werken van SPT Systems heeft u geen last van CO2 uitstoot en mag u direct gaan bouwen. Als u met stenen gaat bouwen loopt u tegen dit CO2 probleem aan en kunt u niet beginnen met de bouw. Onze panelen zijn een doorontwikkeld product en van zeer hoge kwaliteit. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat ziet u terug in onze producten. Met een bouwsysteem van sandwichpanelen, dat in opkomst is door de toenemende belangstelling voor industrieel en energiezuinig bouwen, zit u bij ons goed. In een isolatie paneel worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Door de verbindingen van een binnen- en buitenblad met een hoogwaardige isolatiekern gaan de eigenschappen van de verschillende materialen elkaar versterken en wordt het nog functioneler om de isolatie panelen te gaan gebruiken. Er ontstaat zo niet alleen een dun en licht, maar vooral ook een zeer energiezuinig en uiterst sterk skelet voor uw woning, een schuur of welk bouwproject dan ook.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN een ISOLATIE PANEel

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Om u nog meer te overtuigen om te gaan bouwen met panelen noemen wij nog meer voordelen. Door gebruik te maken van een isolatie paneel kunt u snel en eenvoudig bouwen en bespaart u tot wel 60% aan energiekosten. Het is een milieuvriendelijke manier van bouwen. Het is zeer waterbestendig en is bestand tegen brandklasse A. Daarbij heeft het een sterke en stabiele structuur dat direct gestuukt kant worden. Door de goede isolatie wordt uw leefomgeving ook stiller.