Isolatie panelen nodig?

Denkt u erover om uw huis te isoleren? Of wilt u energiezuinig nieuw bouwen? Dan zijn de isolatie panelen van SPT Systems uit Dussen de oplossing voor u! Wij werken met hoogwaardige isolatie panelen, namelijk onze SPT panelen, waarin isolatie en draagkracht in één product gecombineerd worden. Onze SPT panelen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen die zorgen voor maximale luchtdichtheid. U zult niet alleen lagere energiekosten hebben maar ook zult u een gelijkmatige warmte ervaren. Geluiden van buitenaf zullen minder doordringen zodat uw leefomgeving stiller wordt. De panelen worden gebruikt voor snelbouw van onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden. Vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Ook zijn onze panelen ideaal voor na-isolatie van bestaande bebouwing. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. Wij werken milieuvriendelijk en duurzaam. Er komt tijdens de verwerking geen CO2 vrij. Ook blijft er geen restafval achter op de bouwplaats. De panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen.

Voordelen van isolatie panelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Isolatie panelen voor een sterke prijskwaliteit

Op zoek naar isolatie panelen? Met onze isolatie panelen kan er snel en efficiënt gebouwd worden. De panelen worden in onze werkplaats op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen. De panelen worden genummerd afgeleverd op de bouwplaats zodat er direct gestart kan worden met de bouw. De bouw kan altijd doorgaan omdat de panelen tegen alle weersinvloeden bestand zijn. Deze manier van bouwen kost beduidend minder arbeidstijd. De panelen zijn zeer waterbestendig en zijn brandvertragend (brandklasse A). Verder hebben de panelen een stabiele en sterke structuur en u hoeft niet bang te zijn voor kromtrekken of delamineren. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. SPT panelen zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van isolatie panelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN ISOLATIE PANELEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

De SPT panelen zijn afwerkingsgereed zodat u direct aan de slag kunt. U kunt de panelen elke uitstraling geven die u wenst. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs met steen. De binnenzijde kan direct gestuukt of behangen worden. Kies voor snel, energiezuinig en duurzaam bouwen of maak uw huidige woning energiezuinig. Kies voor isolatie panelen van SPT Systems! Wij hebben jarenlange ervaring met dit bouwsysteem en kunnen u er alles over vertellen. Elders op deze website kunt u de exacte samenstelling van onze panelen vinden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.