Isolatie plaat nodig?

Isolatie plaat nodig? Wilt u uw huidige woning isoleren of wilt u energiezuinig bouwen? Dan is een hoogwaardige isolatie plaat van SPT Systems precies wat u zoekt. De SPT panelen van SPT Systems zijn doorontwikkelde isolatie platen met een zeer grote isolatiewaarde. Het is de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld en geluiden van buitenaf zullen minder doordringen zodat uw leefomgeving stiller wordt. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn onze isolatie platen ideaal. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. De exacte samenstelling van onze SPT panelen kunt u elders op deze website lezen. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Met onze panelen worden onder andere huizen schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk, of dit nu traditioneel of modern is.

Voordelen van een isolatie plaat:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Isolatie plaat voor de sterkste prijskwaliteit

Op zoek naar isolatie plaat? Als u kiest voor een bouwsysteem met SPT panelen dan kunnen wij een snelle bouw garanderen. Het voorwerk wordt in onze werkplaats gedaan zodat na aflevering van de panelen de bouw direct kan beginnen. De panelen zijn zeer waterbestendig zodat weersinvloeden de bouw niet verhinderen. Dit scheelt enorm in de bouwtijd en de arbeidskosten. Er wordt een uiterst sterk skelet neergezet waarin draagkracht en isolatie worden gecombineerd. Elke isolatie plaat is brandvertragend (brandklasse A) en u hoeft niet bang te zijn dat de panelen kromtrekken of delamineren. Al onze panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN een ISOLATIE Plaat

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

De SPT panelen kunnen direct afgewerkt worden. Met het soort afwerking bepaalt u de uitstraling van uw bouwproject. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Ook met de binnenzijde kunt u direct aan de slag. Aanbrengen van gipsplaten is niet meer nodig. U kunt direct gaan behangen of stuken. Wij proberen het milieu zo min mogelijk te belasten en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze panelen bespaart u energie, alle panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen, er komt geen CO2 vrij bij verwerking en er blijft geen restafval op de bouwplaats achter. Wij hebben al veel projecten met SPT panelen afgerond en hebben jarenlange ervaring. Wij vertellen u graag meer over onze hoogwaardige panelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.