Isolatie plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar isolatie plaatmateriaal? Heeft u al een ontwerp voor een aanbouw in gedachten dat u graag gerealiseerd wilt zien? Wilt u daarbij tegelijk op maat gemaakte panelen bestellen die snel en makkelijk geplaatst kunnen worden? Dan bent u bij SPT Systems aan het juiste adres. U geeft de maten of de tekening aan ons door en wij gaan het voor u maken. Deze tekening kunt u per e-mail aanleveren of bij ons bedrijf komen brengen. Binnen niet al te lange tijd gaan wij dan met uw isolatie plaatmateriaal aan de gang. Bij alle panelen staat maatwerk centraal. Dat houdt in dat wij geen standaard panelen hebben staan maar dat ieder paneel op maat gemaakt wordt.  Bij isolatie plaatmateriaal kunt u denken aan het op maat maken van alle voorkomende prefab beplating waar isolatie in verwerkt is. Zo hoeft u niet nogmaals te isoleren.

Voordelen van isolatie plaatmateriaal:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van isolatie plaatmateriaal

Om het isolatie plaatmateriaal op maat te maken en bij u op de bouwplaats af te leveren is het belangrijk dat de meting van het plaatwerk goed gedaan wordt. Ook als u zelf hebt opgemeten dan komen wij altijd nog even op locatie nameten. Dit is niet omdat wij u niet vertrouwen, maar omdat wij dan gelijk de ruimte zien waar de aanbouw of verbouwing moet komen. Zo lopen wij niet tegen verassingen aan als wij voor het eerst op locatie komen. Daarbij zorgen wij voor een correct knip- en/of snijwerk vlak op ieder paneel. Daarbij is de prijs natuurlijk ook een belangrijk punt om rekening mee te houden. Door gebruik te maken van isolatie plaatmateriaal heeft u voor een betaalbare optie gekozen. Omdat u bij ons geen andere bedrijven hoeft in te schakelen om de bouw te realiseren, scheelt dat kosten. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren die voor de bouw nodig zijn. Daarnaast hebben wij een hoge bezetting van onze machines dus is het voor ons mogelijk om voor lage kosten kwalitatief goede materialen te leveren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom isolatie plaatmateriaal gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

DE VOORDELEN

In de panelen is een hoogwaardige laag isolatie verwerkt. Dit kan in de vorm van industrie isolatie, koude isolatie, geluidsisolatie, utiliteit isolatie en brandpreventie. Deze onderdelen zijn allemaal verwerkt in de panelen en dat maakt de panelen zo uniek. Wilt u graag in een stillere leefomgeving wonen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u langs.