PIR isolatie plaat nodig?

Bent u op zoek naar een PIR isolatie plaat? Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om uw woning, chalet of tiny house te bouwen? U bent van harte welkom bij SPT Systems in Dussen. Wij hebben jarenlange ervaring met de productie van diverse isolatie platen. In onze werkplaats maken wij PIR isolatie platen op maat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een PIR isolatie plaat bij SPT Systems. Al onze wandpanelen zijn voorzien van PIR isolatie platen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij hebben. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Voordelen van een PIR isolatie plaat

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR isolatie plaat van SPT Systems

Op zoek naar een PIR isolatie plaat? Voor een PIR isolatie plaat bent u bij SPT Systems aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze medewerkers denken graag met u mee om een woning, kantoorpand of een dakkapel te realiseren. Wij bieden u een ruim aanbod van verschillende soorten en maten isolatie platen. Al onze wanden zijn voorzien van pir isolatieplaten. Dat wil zeggen dat alle wandpanelen zijn voorzien van hoogwaardig brandwerend en vlam dovend PIR isolatieschuim. U kunt zelf beslissen hoe dik de isolatie mag zijn. Onze PIR isolaten platen dragen het keurmerk brandklasse A. SPT panelen zijn de perfecte oplossing voor een snelle bouw van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen.De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met SPT panelen worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Alle gevelafwerkingen mogelijk. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN PIR ISOLATIE PLAAT

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Wilt u weten wat de voordelen zijn van een PIR isolatie plaat? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Met onze PIR isolatieplaten kunt u snel en eenvoudig bouwen. Zodra de platen gemonteerd zijn vermindert het energieverbruik door de hoge isolatiewaarde. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde klaar voor afwerking. Er kan direct gestuukt of behangen worden. Al onze producten worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. De PIR isolatie platen bieden een sterke en stabiele structuur en hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. U zult merken dat u in een stillere leefomgeving woont en werkt als u gebruik maakt van de PIR isolatie platen van SPT Systems. Onze platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben verschillende isolatie-eigenschappen.