PIR isolatie plaat nodig?

Heeft u PIR isolatieplaat nodig voor uw nieuwbouw project of voor isolatie van een bestaand gebouw? Dan bent u bij SPT Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij zijn ervaren paneelbouwers en hebben de isolatieplaten doorontwikkeld tot hoogwaardige SPT panelen. In onze panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Door de volledige verbinding van binnen- en buitenblad met een hoogwaardige isolatiekern worden de eigenschappen van de verschillende materialen versterkt. Elders op deze website kunt u alle details over de samenstelling van onze panelen lezen. Een PIR isolatieplaat van SPT Systems heeft uitstekende thermische prestaties en eigenschappen wat zorgt voor maximale luchtdichtheid. U zult lagere energiekosten hebben en een gelijkmatige warmte ervaren. Ook zullen geluiden van buitenaf minder hoorbaar zijn en wordt uw leefomgeving rustiger. De panelen kunnen voor na-isolatie bij bestaande bebouwing gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en utiliteitsbouw. Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en onze panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. 

Voordelen van een PIR isolatie plaat

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR isolatie plaat van SPT Systems

Op zoek naar een sterke en kwalitatieve PIR isolatieplaat? Als u de PIR isolatieplaat nodig hebt voor nieuwbouw dan bent u verzekerd van een snelle bouw. De panelen worden in onze werkplaats op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen. Daarbij worden ze genummerd afgeleverd op de bouwplaats. Door dit voorwerk zijn de lichte panelen zeer eenvoudig en snel op te zetten wat veel scheelt in de arbeidstijd. Het materiaal is zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Weersinvloeden hebben geen vat op de panelen dus de bouw kan altijd doorgaan. Met onze panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op – of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Wat voor bouwplannen u ook heeft, onze SPT panelen kunnen voor elk bouwproject gebruikt worden. Ze hebben een stabiele en sterke structuur die gegarandeerd niet kromtrekken of delamineren. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN PIR ISOLATIE PLAAT

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Met SPT panelen kunt u uw project elke uitstraling geven die u wenst. Zowel de binnen- als buitenzijde zijn direct klaar om af te werken. U kunt de buitengevel afwerken met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs met steen. De binnenzijde kan direct gestuukt of behangen worden. Wilt u meer informatie hebben over PIR isolatieplaat? Wij werken al jarenlang met een bouwsysteem van sandwich panelen en kunnen u er alles over vertellen. Met de isolerende panelen van SPT Systems kunt u snel, duurzaam en energiezuinig nieuw bouwen of uw huidige woning aanpassen aan de eisen van deze tijd.