PIR isolatieplaten nodig?

Bent u op zoek naar PIR isolatieplaten? Zoekt u panelen voor een paneelbouw constructie waarbij de isolatie al is aangebracht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze wandpanelen zijn voorzien van PIR isolatieplaten. Dit heeft als grote voordeel dat alle PIR platen voorzien zijn van hoogwaardig brandwerend en vlamdovend PIR isolatieschuim. De dikte en de isolatie eigenschappen kunt u zelf kiezen, maar wij maken altijd gebruik van PIR isolatieplaten. Onze panelen bestaan standaard uit twee staalisolatieplaten met daartussen het brandwerende isolatieschuim. Deze is bestemd voor brandklasse A. Tegenwoordig moeten alle platen aan hoge eisen voldoen en onze PIR isolatieplaten voldoen daaraan! Wij volgen jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de prefab branche. Wij willen niet dat nieuwe trotse huizen bezitters jaren moeten wachten om hun huis te kunnen bewonen maar dat ze snel kunnen gaan bouwen als ze in bezit zijn komen van een stuk grond.

Voordelen van PIR isolatieplaten

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR isolatieplaten van SPT Systems

Bij PIR isolatieplaten is het gebruikelijk om de buitenbeplating volvlaks te verlijmen op het hardschuim. Dit maakt het materiaal sterker. Bij PIR isolatieplaten komt de hechting tussen de buitenbeplating en de kern van Elastopor tot stand door vacuüm trekken. Door de expansie en verharding van het schuim in een vacuüm wordt een nóg betere hechting verkregen dan bij volvlaks verlijmen. Dit levert hoogwaardige panelen op die gegarandeerd niet kromtrekken of delamineren. Zo kunt u levenslang genieten van het materiaal.

Met onze PIR isolatieplaten kunt u snel en eenvoudig bouwen. Als de platen gemonteerd zijn creëert u een laag energieverbruik in huis door de hoge isolatie waarde. Daarbij werken wij met milieuvriendelijke materialen. Onze panelen zijn zorgvuldig getest en Europees gecertificeerd. Daarbij is PIR een materiaal dat zeer waterbestendig is en bestand is tegen brandklasse A. Door de sterke en stabiele structuur is levenslange levensduur gegarandeerd. Onze PIR platen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PIR ISOLATIEPLATEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

SPT systems is gevestigd in Dussen. Wij zitten al jarenlang in het vak en wij weten waarover wij praten. Niet alleen leveren wij de PIR isolatieplaten maar wij gaan ook graag met u in gesprek. Onze ervaringen willen wij graag met u delen zodat u op de hoogte bent van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarbij kunnen wij u ook professioneel advies geven over de manier van bouwen. Wij kijken samen met u naar de constructietekeningen en maken de panelen op maat voor u. Horen wij snel van u?