PIR isolatieplaten nodig?

Bent u op zoek naar PIR isolatieplaten? Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in paneelbouw? SPT Systems in Dussen biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan op het gebied van PIR isolatieplaten en paneelbouw. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u snel een eenvoudig bouwen. Onze experts zorgen ervoor dat uw PIR isolatieplaten in de fabriek op maat worden gemaakt. Daarna worden de panelen naar de door u gewenste locatie gebracht waar de PIR isolatieplaten in elkaar kunnen worden gezet. Binnen een paar dagen zal de ruwbouw van uw project staan. Bent u benieuwd wat de PIR isolatieplaten voor uw project kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door onze jarenlange ervaring en door de afgeronde projecten die wij hebben gerealiseerd. Wij zien uw aanvraag voor PIR isolatieplaten graag tegemoet. 

Voordelen van PIR isolatieplaten

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR isolatieplaten van SPT Systems

Klinkt snel en eenvoudig bouwen u als muziek in de oren? Dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. Door gebruik te maken van onze PIR isolatieplaten zult u merken dat de ruwbouw van uw project binnen enkele dagen staat in plaats van dat het enkele weken duurt. U zult merken dat er minder arbeidstijd nodig is om uw project te realiseren. Al onze producten zijn stuk voor stuk getest en volgens de juiste Europese richtlijnen gecertificeerd. De PIR isolatieplaten zijn zeer waterbestendig en brandwerend (brandklasse A). De isolatieplaten bieden een sterke en stabiele structuur waardoor de platen gelijk zijn aan sterke muren. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met SPT panelen worden o.a. huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of dit nu traditioneel of modern is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT panelen ideaal. Aan de buitenzijde kunnen de SPT panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PIR ISOLATIEPLATEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

PIR isolatiepanelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestuukt of behangen worden. Bovendien zult u merken dat uw leefomgeving stiller is met PIR isolatieplaten van SPT Systems.