PIR isolatieplaten nodig?

PIR isolatieplaten nodig? Bent u op zoek naar hoogwaardige PIR isolatieplaten om een bestaand gebouw te isoleren of voor een nieuwbouw project? Bij SPT Systems in Dussen kunt u terecht voor hoogwaardige isolatieplaten, namelijk onze SPT panelen. Bouwen met isolatieplaten is in opkomst en wij hebben er jarenlange ervaring mee. In onze SPT panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Met de hoge isolatiewaarden van onze panelen zullen de energiekosten enorm verminderen. Onze panelen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen wat zorgt voor maximale luchtdichtheid. U heeft niet alleen lagere energiekosten maar u zult ook een gelijkmatige warmte ervaren zonder koude plekken in de ruimte. Uw leefomgeving wordt rustiger omdat geluiden van buitenaf minder doordringen. De panelen zorgen voor een uiterst sterke en stabiele structuur voor uw woning, schuur of welk bouwproject dan ook. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Vrijwel elke bouwstijl is mogelijk, of het nu traditioneel of modern is.

Voordelen van PIR isolatieplaten

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR isolatieplaten van SPT Systems

Op zoek naar PIR isolatieplaten? De PIR isolatieplaten zijn ideaal voor na-isolatie van bestaande bebouwing. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en utiliteitsbouw. Wat voor bouwplannen u ook heeft, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over onze SPT panelen en de toepassing daarvan. Als u nieuw gaat bouwen dan bent u verzekerd van een snelle bouw. Wij doen het voorwerk in onze werkplaats zodat de panelen op de bouwplaats snel en eenvoudig op te zetten zijn; dit scheelt veel arbeidstijd. De panelen zijn zeer waterbestendig en het weer heeft er geen invloed op; de bouw kan dus altijd door gaan. De brandveiligheid is gegarandeerd met brandklasse A. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Ook hoeft u niet bang te zijn voor kromtrekken of delamineren.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PIR ISOLATIEPLATEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde kunnen de SPT panelen direct afgewerkt worden. U kunt de buitengevel afwerken met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs met steen. De binnenzijde kan direct gestuukt of behangen worden. Wij werken milieuvriendelijk en willen het milieu zo min mogelijk belasten. Er komt bij ons bouwsysteem geen CO2 vrij en er blijft geen restafval op de bouwplaats achter. Daarbij zijn de panelen volledig demonteerbaar en te recyclen. Met de PIR isolatieplaten van SPT Systems kunt u snel, energiezuinig en duurzaam nieuw bouwen of uw huidige woning beter isoleren. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dus ook met verschillende isolatie-eigenschappen.