PIR panelen nodig?

Bent u op zoek naar PIR panelen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat maken van PIR panelen? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij SPT Systems in Dussen. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring kunt u binnenkort snel en eenvoudig uw project bouwen. Wij zorgen ervoor dat al binnen een paar dagen de ruwbouw van uw project staat. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee. Wij zien uw aanvraag voor PIR panelen graag tegemoet. 

Voordelen van PIR panelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR panelen voor een sterke prijskwaliteit

SPT Systems uit Dussen biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Onze experts zorgen ervoor dat uw PIR panelen volledig op maat in onze fabriek gemaakt worden. De PIR panelen van SPT Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Onze PIR panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met onze PIR panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouwen, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of dit nu traditioneel of modern is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT panelen ideaal. Aan de buitenzijde kunnen de SPT panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde kan ook de binnenzijde direct afgewerkt worden. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestuukt of behangen worden.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van PIR panelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PIR PANELEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Bent u benieuwd wat de PIR panelen voor uw project kunnen betekenen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt altijd een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan bespreken wij graag met u uw wensen in een persoonlijk adviesgesprek. Onze medewerkers staan u graag te woord.