PIR panelen nodig?

Bent u op zoek naar PIR panelen? Wilt u graag een prefab woning laten bouwen? Het belangrijkste van een prefab woning zijn de componenten die in onze de werkplaats gemaakt worden en niet op de bouwplaats zelf. Wij leveren kant-en-klare componenten op de bouwplaats die gemakkelijk en snel op te bouwen zijn. Bij het laten bouwen van een prefab woning zult u later in het bouwproces tegen punten aanlopen die u van tevoren misschien niet voorzien had. Maak een zeer afgewogen beslissing voordat u start met bouwen. Wij helpen u hier graag bij als u niet weet waar u allemaal aan moet denken. Ons team experts helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes en bij het opstellen van een plan. Een woning van PIR panelen is ongeveer net zo duur als een traditioneel gebouwde woning, maar de woning staat veel eerder en er zit minder arbeidstijd in! Daar bespaart u veel mee. U kunt voorafgaand aan de bouw aangeven waar alle elektra en installaties moeten komen zodat wij deze kunnen verwerken in de PIR panelen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk zodat wij de communicatie lijnen kort kunnen houden. Wilt u achteraf nog een wijziging van stroom doorvoeren of zitten de stopcontacten niet goed? Dat kan veranderd worden! U kunt in de wanden van de PIR panelen boren en frezen en daarna weer dichtmaken.

Voordelen van PIR panelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR panelen voor een sterke prijskwaliteit

Wij spreken voorafgaand aan de PIR panelen een prijs met u af. Zo weet u voordat wij beginnen met bouwen waar u aan toe bent. Elke centimeter, ieder raam en elk detail moet naar wens zijn. En dat kunnen wij! Wij maken ieder paneel op de millimeter nauwkeurig precies in onze werkplaats. Dit levert hoogwaardige panelen op van hoge kwaliteit. Wij garanderen dat onze producten niet kromtrekken of delamineren. Zo kunt u levenslang genieten van uw PIR panelen bouw.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van PIR panelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PIR PANELEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Wij bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig te bouwen. Onze PIR platen bieden u de mogelijkheid om de energiekosten te verlagen tot wel 60%. Het hele huis wordt gelijk geïsoleerd als u bouwt met onze PIR platen. De panelen zijn te gebruiken voor zowel de wanden als het dak. Wij vinden daarbij het milieu belangrijk en onze manier van bouwen is duurzaam. Wilt u graag weten wat wij voor uw woning of gebouw kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen aan de woning of gebouw te horen.