PIR panelen nodig?

Bent u op zoek naar PIR panelen voor isolatie van een bestaand gebouw of voor een nieuwbouw project? Dan bent u bij SPT Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij zijn ervaren PIR paneelbouwers en hebben deze doorontwikkeld tot hoogwaardige SPT panelen. In onze PIR panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Elders op deze website kunt u lezen hoe de panelen precies zijn samengesteld. De SPT panelen van SPT Systems zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermische efficiënte gebouwen met een maximale luchtdichtheid. Ook zijn de panelen ideaal voor na-isolatie van bestaande gebouwen. De hoge isolatiewaarde zorgt voor een gelijkmatige warmte zonder koude plekken en u zult een rustigere leefomgeving ervaren omdat geluiden van buiten minder doordringen. Bovendien zullen de energiekosten aanmerkelijk minder zijn. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op – of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Hoewel de SPT panelen dun en licht zijn vormen zij een stabiele en zeer sterke structuur voor uw bouwproject. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw.

Voordelen van PIR panelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR panelen voor een sterke prijskwaliteit

Op zoek naar een specialist op het gebied PIR panelen? Met PIR panelen kan er snel en eenvoudig gebouwd worden. De panelen worden in onze werkplaats op maat gesneden en reeds voorzien van alle venster- en deuropeningen. De panelen worden genummerd op de bouwplaats afgeleverd zodat u niet eerst hoeft te puzzelen waar alles moet komen, de bouw kan direct beginnen. Er is geen vertraging door weersinvloeden zoals wind, vorst en regen omdat de panelen daar tegen bestand zijn. Ze zijn zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). Deze snelle bouw zonder vertraging zorgt voor een korte bouwtijd en minder arbeidskosten. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie- eigenschappen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van PIR panelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PIR PANELEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

De PIR panelen kunnen direct afgewerkt worden. Dat geldt zowel voor de buiten- als binnenzijde. Voor de buitengevel zijn alle gevelafwerkingen mogelijk. De binnenzijde kan direct gestuukt of behangen worden. Wilt u meer informatie hebben over PIR panelen? Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren over uw bouwproject. Wij werken milieuvriendelijk. Bij verwerking van de panelen komt geen CO2 vrij en er is geen restafval op de bouwplaats. Alle panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, energiezuinig en duurzaam bouwen met SPT panelen van SPT Systems. Neem gerust contact met ons op!