PIR platen nodig?

Bent u op zoek naar PIR platen? Al onze PIR platen zijn voorzien van hoogwaardig brandwerend en vlamdovend PIR isolatieschuim. De dikte en de isolatie eigenschappen zijn per PIR plaat verschillend. De panelen bestaan uit twee staalplaten met daartussenin het brandwerende isolatieschuim. Omdat de staalplaten niet rechtstreeks met elkaar in verbinding staan, heeft u geen last van koudebruggen en is een hoge isolatiewaarde mogelijk. De sandwichplaten voor wand en dak worden veel gebruikt voor bedrijfsgebouwen, stallen, loodsen, kantoren en ook woonhuizen. De PIR platen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Voordelen van PIR platen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR platen voor een sterke prijskwaliteit

Op zoek naar PIR platen? Een sandwichpaneel voor uw wand is aan beide kanten voorzien van een glad (gelinieerd) profiel. Hiermee zet u eenvoudig en snel een wand neer met een strakke afwerking. Wij leveren alleen producten van de beste kwaliteit. Tijdens het monteren van de sandwichplaten is het niet nodig om de platen nog op maat te zagen, wij zorgen ervoor dat de platen op de millimeter nauwkeurig bij u aankomen. Omdat wij alle platen bij ons in de werkplaats zagen, heeft u ook geen extra bouwafval. Wij werken met specialistisch gereedschap en kunnen elke plaat precies maken zoals u wenst. Is de plaat bij aankomst niet helemaal naar wens? Wij maken de PIR platen ter plekke nog in orde en anders maken wij een nieuwe voor u.  

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van PIR panelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PIR PLATEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

PIR platen worden op de millimeter nauwkeurig in onze werkplaats gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en uiteindelijk een gebouw dat voldoet aan de oorspronkelijk geplande afmetingen. Het geleverde maatwerk zorgt ervoor dat u een lage verspilling heeft en minder herstelwerkzaamheden moet laten uitvoeren. Hierdoor zijn de bouwkosten beter beheersbaar en weet u waar u aan toe bent. Bovendien is het bouwsysteem weerbestendig waardoor een project sneller voltooid kan worden. Zowel in regen, wind als storm kan de bouw gewoon doorgaan. Dit komt omdat de delen al wind- en waterdicht gemaakt zijn in onze werkplaats.

dakisolatie SPT systems

MAKKELIJK BOUWEN

Op basis van een constructietekening worden de panelen op maat en genummerd op de bouwplaats afgeleverd. Dit maakt snelle verwerking mogelijk en zorgt voor minder afval op de bouwplaats. Voorafgaand aan de plaatsing worden op de vloer van de begane grond houten stelregels bevestigd. Het plaatsen van de verdiepingshoge panelen kan vervolgens handmatig door twee personen gebeuren. De SPT panelen zijn namelijk licht van gewicht en door hun diverse breedtes makkelijk hanteerbaar. De combinatie van gewicht en breedte levert panelen op van circa 50 kg die volgens de heersende ARBO regels met twee mensen gesteld mogen worden.