PIR platen nodig?

Op zoek naar PIR platen? Wilt u uw woning beter isoleren of wilt u energiezuinig nieuw bouwen? Dan zijn PIR platen de oplossing voor u. Bij SPT Systems in Dussen kunt u terecht voor hoogwaardige isolatieplaten, namelijk onze SPT panelen. SPT panelen worden gebruikt voor energiezuinige snelbouw én voor na-isolatie van bestaande bebouwing. De details over de samenstelling van onze SPT panelen kunt u elders op deze website lezen. Met een maximale isolatiewaarde zorgen ze voor een laag energieverbruik. De SPT panelen van SPT Systems zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte gebouwen met een maximale luchtdichtheid. Er zijn geen koude plekken meer en u zult een gelijkmatige warmte ervaren. Ook geluiden van buitenaf zullen minder doordringen en uw leefomgeving wordt rustiger. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Met onze jarenlange ervaring met bouwsystemen met SPT panelen kunnen wij u voor uw project uitstekend adviseren. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en utiliteitsbouw. 

Voordelen van PIR platen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR platen voor een sterke prijskwaliteit

PIR platen nodig? Met PIR platen kan er snel gebouwd worden. De panelen worden in onze werkplaats op maat gesneden en reeds voorzien van alle raam- en deuropeningen. De panelen worden genummerd op de bouwplaats afgeleverd zodat de bouw direct kan beginnen. Weersinvloeden zoals regen, wind of vorst hebben geen invloed op de panelen zodat de bouw altijd door kan gaan. Met panelenbouw heeft u een kortere bouwtijd en minder arbeidskosten. De panelen hebben een stabiele en sterke structuur, zijn zeer waterbestendig en zijn brandvertragend (brandklasse A). Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. U hoeft niet bang te zijn dat de panelen krom trekken of delamineren.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van PIR panelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PIR PLATEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

SPT panelen zijn afwerkingsgereed. U kunt direct aan de slag. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs met steen. U kunt kiezen welke uitstraling u uw gebouw wilt geven. Ook de binnenzijde kan direct behangen of gestuukt worden, u hoeft bijvoorbeeld niet eerst gipsplaten aan te brengen. Met onze SPT panelen kunt u snel, energiezuinig en duurzaam bouwen. Wij werken milieuvriendelijk. Er komt geen CO2 vrij bij verwerking en op de bouwplaats blijft geen restafval achter. Daarbij zijn de panelen volledig demonteerbaar en recyclebaar. Wilt u meer informatie over SPT panelen voor uw project? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over!