PIR system nodig?

Bent u op zoek naar een PIR system? Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke paneelbouw waar u snel en eenvoudig mee kunt bouwen? Zoek dan niet verder en neem contact op met één van de medewerkers van SPT Systems in Dussen. Zij vertellen u graag meer over het prachtige PIR system dat voor paneelbouw dé oplossing is. Door met een PIR system te werken zijn uw paneelplaten al voorzien van goede isolatie. Dit zorgt ervoor dat de arbeidskosten lager uitvallen en dat u snel en eenvoudig uw project kunt opbouwen. Binnen no time staan uw muren overeind! Bent u benieuwd of een PIR system iets voor u is? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en laat u informeren over de voordelen van een PIR sytem. 

Voordelen van een PIR system

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR system van SPT Systems

Bij SPT Sytems bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar milieuvriendelijke PIR systemen. Bij ons vindt u panelen voor uw paneelbouw waar de isolatie al is aangebracht. Bij een PIR system heeft u als groot voordeel dat de PIR panelen voorzien zijn van brandwerend isolatieschuim. Door de samenstelling en de plaatsing van een PIR system bent u ervan verzekerd dat uw panelenbouw niet krom trekt of delamineert. Naar het PIR materiaal hoeft u de rest van uw leven niet meer om te kijken. Door gebruik te maken van het PIR system kunt u eenvoudig en snel bouwen. Als uw bouwproject is afgerond zult u een laag energieverbruik hebben door de hoge isolatie van de paneel platen. Het PIR system biedt uw bouwproject een sterke en stabiele structuur. De producten van SPT Systems zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Daarnaast beschikken zij over een brandklasse A certificering. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN ONS PIR SYSTEM

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Wilt u meer weten over de functie van een PIR system of bent u benieuwd wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk gesprek op wat voor manier wij u van dienst kunnen zijn. Ons PIR system beschikt over een uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Daarnaast is het isolatie paneel zeer waterbestendig en krijgt u een stillere leefomgeving. Onze paneelplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben daardoor verschillende isolatie-eigenschappen. U zult merken dat er maximale luchtdichtheid is. Door gebruik te maken van een PIR systeem zullen er minder arbeidsuren zijn. U zult ervaren dat een PIR system vele voordelen voor u heeft.