PIR system nodig?

Bent u op zoek naar een PIR system? In het plaatmateriaal is het PIR system verwerkt. Het grootste voordeel van het PIR system is dat het een hoog isolerend vermogen heeft. Van alle isolatiematerialen behaalt PIR de laagste lambda-waarde. PIR weet overigens met vocht ook wel raad. Het neemt haast geen vocht op waardoor u heel veel vochtproblemen in de muren kunt vermijden. Indien u het PIR system aanbrengt, hoeft u geen dampscherm aan te brengen in de muren. PIR is ook brandwerend wat natuurlijk ook belangrijk is voor uw woning en voor de veiligheid van de bewoners van uw huis. PIR kan eigenlijk beschouwd worden als verbeterd PUR- schuim met een grotere brandbestendigheid. PIR is een heel licht materiaal waardoor het ook makkelijk te verwerken en te versnijden is. Zo wegen de platen slechts 50 kg per stuk en heeft u maar 2 bouwvakkers nodig tijdens de bouw.

Voordelen van een PIR system

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

PIR system van SPT Systems

Het PIR system is het meest bekend als harde, gelige isolatieplaten van een soort schuim die met een aluminium laag bekleed zijn. Deze worden tussen het plaatmateriaal verwerkt waardoor u niet meer aan de binnen- of buitenkant hoeft te isoleren. Deze PIR platen hebben het voordeel hogere isolatiewaarden te hebben dan EPS en ze zijn druk vaster. U kunt ze alleen niet samenknijpen maar u merkt er niets van in de dikte omdat het plaatmateriaal smaller is. Het PIR system is in verschillende diktes en is dus ook verschillende isolatie eigenschappen verkrijgbaar. In alle diktes is de maximale luchtdichtheid gegarandeerd.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN ONS PIR SYSTEM

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Naast dat het PIR system goed is voor de isolatie waarde, heeft het nog meer voordelen. Het PIR system is snel en eenvoudig op te bouwen en is al snel leverbaar vanuit onze werkplaats. Eén van de belangrijkste onderdelen van het PIR system is toch wel de CO2 uitstoot. Bij het gebruiken van het PIR systeem komt er geen CO2 vrij bij de verwerking en dit houdt het bouwen dus niet tegen. Omdat wij alles in de werkplaats maken heeft u geen extra restafval op de bouwplaats en kunnen wij u voorzien van een volledig gegarandeerd product. Wij zijn erg flexibel in het ontwerp. Wij kijken graag mee naar het ontwerp en geven u advies op maat. Omdat wij alle panelen op maat maken is er veel mogelijk bij ons.  De bouw vereist minder arbeidstijd en dat geeft u ook meer grip op de bouwkosten.