Prefab aanbouw plaatsen

Wilt u een Prefab aanbouw plaatsen aan uw woning of kantoorpand? Wilt u uw gebouw verbreden of verlengen? Bent u op zoek naar een prefab aanbouw om een vergroting te realiseren? Bij SPT Systems in Dussen bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om binnen no time uw prefab aanbouw te realiseren. Door gebruik te maken van prefab onderdelen kunt u binnen korte tijd een prachtige aanbouw plaatsen. Onze medewerkers vertellen u graag meer in een persoonlijk advies gesprek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om de juiste keuze te maken. Wij vertellen u graag meer over onze passende mogelijkheden voor uw bouwproject. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen en inspireren door onze prachtige en eenvoudige prefab panelen. 

Voordelen van een prefab aanbouw

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van een Prefab aanbouw / uitbouw

Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres voor prefab aanbouw. Wij bieden u de mogelijkheid aan om een prefab aanbouw te plaatsen met een sterke en stabiele structuur. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Onze vakmannen staan graag voor u klaar en maken voor u uw aanbouw op maat. Een aanbouw van prefab is snel en eenvoudig te bouwen. De prefab panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben verschillende isolatie-eigenschappen. Door gebruik te maken van prefab panelen is het isolatie materiaal al in de bouwpanelen verwerkt. Op deze manier hoeft u minder arbeidstijd in te plannen voor het zetten van uw aanbouw. U zult merken dat u een laag energieverbruik heeft nadat uw prefab aanbouw is geplaatst. De aanbouw is volledig geïsoleerd en waterbestendig. De panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Daarnaast beschikken alle panelen over een brandklasse A label. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN PREFAB AANBOUW

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

Bent u benieuwd of een prefab aanbouw iets voor u is? Bent u benieuwd wat er allemaal bij een prefab aanbouw komt kijken? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze vakmannen vertellen u graag uitgebreid over wat een prefab aanbouw inhoudt. In de loop van de jaren zijn de richtlijnen voor een prefab aanbouw veranderd. Wij zorgen ervoor dat onze vakmannen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en zij lopen jaarlijks diverse cursussen af. U bent bij SPT Systems aan het juiste adres als u op zoek bent naar milieuvriendelijke en stevige prefab aanbouwpanelen. Wij zien uw telefoontje graag tegemoet!