Prefab aanbouw plaatsen

Wilt u een prefab aanbouw laten plaatsen? Wilt u een goed geïsoleerde aanbouw die snel geplaatst kan worden. Dan is ons bouwsysteem van SPT panelen voor u de oplossing! Ons bedrijf SPT Systems is gevestigd in Dussen en wij hebben jarenlange ervaring met prefab bouwen. Onze hoogwaardige SPT panelen combineren isolatie en draagkracht in één product. De panelen zijn licht en dun zodat uw prefab aanbouw snel en eenvoudig geplaatst kan worden. De constructie van uw prefab aanbouw is met SPT panelen stabiel en zeer sterk. Met de hoge isolatiewaarde zal uw energieverbruik laag zijn. Ook zult u merken dat de warmte behaaglijk en gelijkmatig is omdat er geen koude plekken meer zijn. Geluiden van buitenaf dringen minder door zodat uw leefomgeving stiller wordt. SPT panelen zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte gebouwen met een maximale luchtdichtheid. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd.

Voordelen van een prefab aanbouw

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van een Prefab aanbouw / uitbouw

Op zoek naar een prefab aanbouw? Omdat SPT Systems de panelen in de werkplaats op maat snijdt en nummert, kan direct na aflevering op de bouwplaats met de bouw gestart worden. De panelen zijn bestand tegen wind, vorst en regen zodat er tijdens de bouw geen vertraging optreedt. Met SPT panelen bent u verzekerd van een snelle bouw. Ons bouwsysteem vraagt beduidend minder arbeidstijd. De panelen zijn allemaal getest en Europees gecertificeerd dat betekent onder andere dat ze zeer waterbestendig zijn en brandvertragend (brandklasse A). SPT panelen kunnen ook goed gebruikt worden voor na-isolatie van bestaande bebouwing. U kunt kiezen uit verschillende diktes en dus verschillende isolatie-eigenschappen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN PREFAB AANBOUW

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

Uw prefab aanbouw kan direct afgewerkt worden. Dat geldt zowel voor de buiten- als binnenzijde. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Kies voor de uitstraling die bij u past. Voor de binnenzijde hoeft u bijvoorbeeld niet eerst gipsplaten aan te brengen maar er kan direct behangen of gestuukt worden. Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en er komt geen CO2 vrij bij verwerking en er is geen restafval op de bouwplaats. De panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, energiezuinig en duurzaam wonen. Kies voor SPT Systems! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over uw bouwplannen. Neem gerust contact met ons op!