Prefab bouwsystemen nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met prefab bouwsystemen werkt? Dat u een huis laat bouwen door middel van prefab bouwsystemen hoeft niet te betekenen dat u een ‘standaard’ huis krijgt. Een woning volgens prefab bouwsystemen kan volledig naar wens gemaakt worden. Ieder paneel is volledig op maat te maken en daarom is er ontzettend veel mogelijk met een prefab woning. SPT systems is een bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in prefab bouwen. Alle panelen zijn aan te passen in lengte, breedte, dakhelling, goothoogte en nok hoogte. Met één van onze basismodellen als uitgangspunt wordt uw woning volledig naar uw wensen gemaakt.

Voordelen van Prefab bouwsystemen

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van prefab bouwsystemen

Door de traditionele bouw te combineren met prefab bouwsystemen kan het huis er net zo uit komen te zien als bij uw buren. Voordat de bouw op locatie gaat plaatsvinden, worden alle onderdelen in de werkplaats voorbereid. Dit scheelt enorm veel bouwafval.  Dakgoten, topgevels, dakkapellen, knieschotten en het alom geprezen scharnieren dak inclusief panlatten, behoren allemaal tot de prefab onderdelen. Alle panelen worden genummerd en op volgorde op de bouwplaats afgeleverd. Zo kan er snel en makkelijk gebouwd worden en is een aanbouw of uitbouw al in één dag te realiseren en kan er een huis neergezet worden binnen een paar dagen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN PREFAB BOUWSYSTEMEN

SPT systems werkt met hoogwaardige materialen en koopt de materialen zelf in. Zo kunnen wij de geleverde kwaliteit garanderen. Door met prefab bouwsystemen te werken kan er snel en eenvoudig gebouwd worden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw. Wij weten precies waar wij op moeten letten en helpen u daarom graag bij het maken van een op maat gemaakte woning. In de wanden wordt de isolatie direct verwerkt en dat garandeert een laag energieverbruik in uw woning. Ook wordt er op een milieuvriendelijke manier gewerkt en zijn de panelen volledig getest en Europees gecertificeerd voordat ze de werkplaats verlaten. Allemaal voordelen als u een woning of aanbouw laat zetten volgens de prefab methode.
Isolatie mogelijkheden SPT systems

BETAALBAAR BOUWEN

Bij het inschakelen van SPT systems bent u in één klap klaar. SPT systems kan namelijk alle werkzaamheden uitvoeren die bij een prefab woning komen kijken. U hoeft daarom geen andere bedrijven in te schakelen en dit scheelt enorm in de kosten. Daarnaast zijn de panelen ook nog eens veel goedkoper omdat er onder andere minder arbeidstijd nodig is. Bent u benieuwd wat SPT systems voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.