Prefab mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een prefab mantelzorgwoning kan plaatsen? Wilt u snel en makkelijk een prefab mantelzorgwoning neerzetten? Dan bent u bij SPT systems aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod van prefab zorgwoningen aan die gemaakt zijn van de beste materialen en de beste afwerking hebben. Hierdoor heeft u een mantelzorgwoning helemaal naar wens want wij leveren maatwerk voor uw woning. Zo kan de stijl van de huidige woning verwerkt worden in de gevelafwerking of we zetten totaal iets anders neer. Iets wat duidelijk afwijkt van de huidige woning. Door de diverse gevelafwerkingen is er veel mogelijk. Een mantelzorgwoning is op deze manier heel aantrekkelijk omdat snel kan worden opgebouwd. Het is niet meer noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor een mantelzorgwoning bij uw eigen huis. Het is voor u steeds eenvoudiger om uw dierbaren, zoals ouderen, iemand met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap of met een psychische aandoening, bij u in de buurt te houden. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van een prefab mantelzorgwoning

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van een Prefab mantelzorgwoning

Wij begrijpen als geen ander dat u goed geïnformeerd wilt zijn over de mogelijkheden die een prefab mantelzorgwoning allemaal heeft. U kunt verschillende informatie op de website vinden maar u kunt ook online een aanvraag doen. Daarbij kunt u makkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u graag een aantal voorbeelden zien van een prefab mantelzorgwoning? Bekijk snel het aanbod en ontdek de vele mogelijkheden. Zo zult u al snel zien dat er snel en eenvoudig gebouwd kan worden en dat de panelen een hoge isolatiewaarde hebben. Zo hoeft u niet extra te isoleren, maar profiteert u wel van een laag energieverbruik. Omdat er minder arbeidstijd nodig is bespaart u ook enorm veel kosten. Zo zijn er nog vele andere voordelen op te noemen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN AANBOUW PREFAB

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

Wij gaan graag met u in gesprek om kennis met u te maken. Zo kunnen wij naar uw wensen luisteren en vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is. Wij beschikken over een team met experts dat graag voor u klaar staat. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Wie weet komen wij snel langs en staat uw prefab mantelzorgwoning er in een oogwenk.