Sandwich dakplaten nodig?

Bent u op zoek naar sandwich dakplaten voor de realisatie van uw aanbouw? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en voor u een project kan realiseren met sandwich dakplaten? Zoek dan niet verder! Wij heten u van harte welkom in onze fabriek van SPT Systems in Dussen. In de loop van de jaren zijn onze diensten steeds verder uitgebreid en daarom kunt u tegenwoordig profiteren van onze kennis en vaardigheden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u en uw project kunnen betekenen. Wij kunnen voor u eenvoudig en snel bouwen door gebruik te maken van sandwich dakplaten. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door de vele diensten die wij u aanbieden. Heeft u speciale wensen? Dat is geen enkel probleem! Wij maken uw project op maat. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Voordelen van Sandwich dakplaten:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor zijn Sandwich dakplaten te gebruiken?

Door gebruik te maken van de sandwich dakplaten van SPT Systems heeft u de perfecte oplossing in handen voor het snel bouwen van luchtdichte gebouwen. Denkt u aan woningen, chalets, tiny houses en dakkapellen. De mogelijkheden voor het gebruik van sandwich dakplaten zijn eindeloos. Vele klanten wisten ons al te vinden en zij maken tegenwoordig naar volle tevredenheid gebruik van onze prachtige gebouwen. Onze panelen worden voor zowel binnen- als buitenmuren gebruikt. De muren kunnen direct afgewerkt worden. Dat wil zeggen dat u direct kunt beginnen met het aanbrengen van steenstrips, stucwerk, hout, kurk of zelfs met steen. Ook met uw binnenmuren kunt u direct aan de slag. De panelen van SPT Systems zijn zeer waterbestendig, zijn voorzien van brandklasse A en volledig getest volgens de Europese richtlijnen. De sandwich dakplaten bieden een sterke en stabiele structuur en ze hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Daarnaast zult u merken dat u een lager energieverbruik heeft en dat u in een stillere leefomgeving woont. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom sandwich dakplaten gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

De sandwich dakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Hierdoor creëren wij een maximale luchtdichtheid en zijn alle gevelafwerkingen die u wenst mogelijk! De producten van SPT Systems zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk en u bespaart met de opbouw veel arbeidstijd. Bent u benieuwd of de sandwich dakplaten van SPT Systems iets voor u zijn? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk advies esprek. U kunt vrijblijvend bij ons een afspraak inplannen.