Sandwich paneel nodig?

Bent u op zoek naar een sandwich paneel? Bent u op zoek naar een sandwich paneel waarmee u veel arbeidstijd kunt besparen tijdens de bouw van scholen, tiny houses, woningen of chalets? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij SPT Systems in Dussen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. In de afgelopen jaren hebben wij onze sandwich panelen steeds verder uit kunnen breiden en tegenwoordig hebben wij een multifunctioneel sandwich paneel. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Heeft u vragen over onze producten? U kunt ten altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Voordelen van een sandwich paneel:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Maximale isolatiewaarde van een sandwich paneel

Op zoek naar een sandwich paneel? SPT Systems is een professioneel bedrijf waar u van op aan kunt met bouw op basis van een sandwich paneel. Wij denken mee over de realisatie van uw aanbouw, chalet of woning. De mogelijkheden om sandwich panelen te gebruiken voor diverse constructies zijn eindeloos. Bouwen met sandwich panelen betekent dat u veel minder arbeidstijd kwijt bent. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. De sandwich panelen van SPT Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met de sandwich panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of dit nu traditioneel of modern is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT-panelen ideaal. Aan de buitenzijde kunnen de SPT panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen.
Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestuukt of behangen worden.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een sandwich paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom EEN SANDWICH PANEEL gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Wilt u meer weten over de voordelen van een sandwich paneel? U kunt snel en eenvoudig bouwen en de panelen hebben een sterke en stabiele structuur. Onze producten zijn voorzien van brandklasse A en zijn zeer waterbestendig. Door sandwich panelen te gebruiken zult u merken dat uw energieverbruik behoorlijk daalt en dat u een stillere leefomgeving heeft. Daarnaast worden de panelen milieuvriendelijk gemaakt en zijn ze volledig getest en Europees gecertificeerd. 
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

SPT panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Wij vinden het milieu belangrijk en bouwen daarom op een duurzame manier. Daarbij werken wij met onze producten aan een duurzaam bouwsysteem. Wilt u graag de nieuwe manier van bouwen ontdekken? Neem vrijblijvend contact met ons op.