Sandwich paneel nodig?

Bent u op zoek naar een sandwich paneel? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt voor de realisatie van uw aanbouw, nieuwe woning of chalet? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres. Door de jaren hebben wij onze naam steeds verder uitgebreid en vele klanten weten ons te vinden in het dorpje Dussen. Wij bieden u de mogelijkheid aan om binnen zeer korte tijd uw droomwoning of aanbouw te realiseren. Wij maken namelijk paneelonderdelen voor uw sandwich paneel woning. Al onze projecten worden prefab gemaakt. Dat wil zeggen dat wij in onze werkplaats bijvoorbeeld uw chalet op maat maken. Uw bouwpakket wordt naar de gewenste locatie verzonden en daar in elkaar gezet. Wilt u meer weten over een sandwich paneel voor uw paneelbouw project? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over een sandwich paneel. 

Voordelen van een sandwich paneel:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Maximale isolatiewaarde van een sandwich paneel

Op zoek naar een sandwich paneel? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres voor diverse sandwich panelen. Door de enorme vraag naar prefab woningen hebben wij tegenwoordig de mogelijkheid om u goed van dienst te zijn voor uw sandwich paneel. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt snel en eenvoudig bouwen met de sandwich panelen van SPT Systems. Onze panelen worden gebruikt voor zowel de binnen- als de buitenmuren van een woning. Daarnaast kunt u onze panelen gebruiken voor chalets, zwembaden, complete woningen, een aanbouw en dakkapellen. De mogelijkheden met de sandwich panelen van SPT Systems zijn eindeloos. Bij ons zijn alle gevelafwerkingen mogelijk. Denkt u aan steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een sandwich paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom EEN SANDWICH PANEEL gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Door gebruik te maken van de sandwich panelen van SPT Systems bent u verzekerd van een aantal voordelen. Zo zult u merken dat uw energieverbruik behoorlijk daalt en dat u een stillere leefomgeving heeft. Daarnaast worden de panelen milieuvriendelijk gemaakt en zijn ze volledig getest en Europees gecertificeerd. De panelen zijn zeer waterbestendig en hebben een sterke én stabiele structuur. Ook hebben de sandwich panelen uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. De panelen zijn in verschillende diktes te verkrijgen. Onze producten zijn voorzien van het keurmerk brandklasse A en hebben een maximale luchtdichtheid. Bent u zoals veel van onze klanten overtuigd van de vele voordelen van prefab bouw? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze website. Daarnaast kunt u ons altijd benaderen met al uw vragen. 
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

SPT panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Wij vinden het milieu belangrijk en bouwen daarom op een duurzame manier. Daarbij werken wij met onze producten aan een duurzaam bouwsysteem. Wilt u graag de nieuwe manier van bouwen ontdekken? Neem vrijblijvend contact met ons op.