Sandwich paneel nodig?

Wilt u snel en energiezuinig bouwen? Of wilt u uw huidige woning isoleren? Dan is een sandwich paneel van SPT Systems uit Dussen precies wat u nodig heeft. SPT Systems werkt met een bouwsysteem van sandwich panelen. Onze SPT panelen zijn doorontwikkelde sandwich panelen van hoogwaardige kwaliteit. Een sandwich paneel is dun en licht zodat uw bouwproject snel en eenvoudig opgebouwd kan worden. De panelen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen en de maximale isolatiewaarde zorgt voor een laag energieverbruik. Hoe onze SPT panelen precies zijn samengesteld kunt u verder op deze website lezen. SPT panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Met deze panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of u nu traditioneel of hedendaags wilt bouwen, vrijwel elke bouwstijl is mogelijk. De panelen zijn ook geschikt voor na-isolatie van bestaande bebouwing. U zult merken dat geluiden van buitenaf minder doordringen en uw leefomgeving stiller wordt en dat de warmte gelijkmatiger is. SPT panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en utiliteitsbouw.

Voordelen van een sandwich paneel:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Maximale isolatiewaarde van een sandwich paneel

Sandwich paneel nodig? Het gebruik van een sandwich paneel heeft veel voordelen. Hoewel de panelen dun en licht zijn is de structuur zeer stabiel en uiterst sterk. Daarbij zijn de panelen zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). In onze werkplaats doen wij al het voorwerk zoals het op maat snijden, raam- en deuropeningen aanbrengen en nummeren. Zodra de panelen op de bouwplaats afgeleverd worden kan de bouw direct van start gaan. Weersinvloeden zoals regen, wind en vorst hebben geen invloed op de panelen zodat de bouw altijd door kan gaan. De bouwtijd is kort en er is minder arbeidstijd nodig. U hoeft niet bang te zijn dat de panelen kromtrekken of delamineren. Al onze panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een sandwich paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom EEN SANDWICH PANEEL gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Een sandwich paneel kan direct afgewerkt worden. Dat geldt zowel voor de binnen- als buitenzijde. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composite panelen en zelfs steen. De binnenzijde kan direct gestuukt of behangen worden. Wij werken milieuvriendelijk. Er komt geen CO2 vrij bij de verwerking en er is geen restafval op de bouwplaats. Bovendien zijn de panelen volledig demonteerbaar en te recyclen. Met onze jarenlange ervaring met sandwich panelen kunnen wij u uitstekend adviseren over uw project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

SPT panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Wij vinden het milieu belangrijk en bouwen daarom op een duurzame manier. Daarbij werken wij met onze producten aan een duurzaam bouwsysteem. Wilt u graag de nieuwe manier van bouwen ontdekken? Neem vrijblijvend contact met ons op.