Sandwich plaatmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar sandwich plaatmateriaal? Bent u op zoek naar sandwich plaatmateriaal voor de realisatie van een aanbouw, een woning of een schuur? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar sandwich plaatmateriaal. Wij bieden u een ruim aanbod aan met verschillende mogelijkheden. Onze medewerkers spreken graag uw wensen door en gaan direct voor u aan de slag. Samen met u gaan wij op zoek naar de passende mogelijkheden voor uw aanbouw, verbouwing of de realisatie van een compleet nieuwe woning. Met de sandwich plaatpanelen kunt u gemakkelijk en snel bouwen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zien uw aanvraag graag in onze mailbox! 

Voordelen van sandwich plaatmateriaal

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor is sandwich plaatmateriaal te gebruiken?

Op zoek naar sandwich plaatmateriaal? SPT Systems is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U vindt ons in het mooie dorpje Dussen. Onze medewerkers bespreken graag met u uw wensen en gaan samen met u op zoek naar passende mogelijkheden. U kunt snel en eenvoudig bouwen met de sandwich plaatmateriaal panelen van SPT Systems. Door gebruik te maken van onze paneelbouw profiteert u van de vele voordelen. Zo houdt u uw energieverbruik laag, de panelen zijn zeer waterbestendig en zij beschikken over het brandklasse A keurmerk. Onze panelen worden volledig getest en Europees gecertificeerd en hebben een sterke en stabiele structuur. De panelen hebben uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. U zult merken dat u in een stillere leefomgeving verkeert met een maximale luchtdichtheid. Door gebruik te maken van onze panelen zult u genieten van vele voordelen. Onze sandwich platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Daarnaast zijn alle gevelafwerkingen mogelijk. De keuze is helemaal aan u!

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom Sandwich plaatmateriaal gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor sandwich plaatmateriaal voor uw project? Bent u benieuwd naar onze uiteenlopende diensten? U kunt vrijblijvend informatie opvragen bij één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden voor de realisatie van uw aanbouw, uitbouw of verbouwing. Door gebruik te maken van onze sandwich panelen kunt u snel uw aanbouw of complete verbouwing realiseren. Onze panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met de SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, een op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. 
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

Onze SPT panelen worden op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en uiteindelijk een gebouw dat voldoet aan de oorspronkelijk geplande afmetingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.