Sandwich platen nodig?

Bent u op zoek naar sandwich platen? Wilt u graag een aanbouw of uitbouw realiseren maar wilt u daarbij niet teveel in de rommel zitten en wilt u ook niet lang dat uw huis lang open is? Dan is een aanbouw/uitbouw van sandwich platen misschien wel iets voor u. Wij leveren compleet maatwerk en maken alles volledig naar wens. U geeft aan ons de maten door en wij maken het voor u! Bij ons kiest u niet zomaar voor een standaard aanbouw, maar wij maken ons plan van aanpak op basis van uw specifieke wensen. Niet alleen voor een aanbouw of uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor mantelzorgwoningen of complete woningen kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een betaalbare manier om een aanbouw op maat neer te zetten?

Voordelen van Sandwich platen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor zijn sandwich platen te gebruiken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een aanbouw/uitbouw van sandwich platen? Wij bieden u een ruime keuze aan mogelijkheden. Dit komt omdat wij ieder paneel op maat maken. In de meeste gevallen wordt een prefab aanbouw geplaatst om als mantelzorgwoning of zorgaanbouw te dienen. De sandwich platen zijn snel klaar en kunnen ook snel opgebouwd worden. Ook veel ZZP’ers maken gebruik van een prefab aanbouw/uitbouw. Het kan namelijk functioneren als werkplaats die in een korte tijd beschikbaar is. Alle sandwich platen worden bij ons in de werkplaats gemaakt en zodra ze klaar zijn worden ze bij u op de bouwplaats gebracht. Alle maatwerk aanbouw en uitbouw projecten worden bij ons uitsluitend gebouwd met goedgekeurde en gecertificeerde materialen. Zo worden de platen eerst zorgvuldig getest en Europees gecertificeerd voordat ze de werkplaats verlaten. U kunt er bij ons zeker van zijn dat er met hoogwaardige materialen gewerkt wordt, daar zien wij streng op toe. Daarnaast zijn de platen grotendeels demontabel. Als u onverhoopt een wijziging in de aanbouw wilt realiseren kan dit nog snel aangepast worden.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICHPLATEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

DE VOORDELEN

De sandwich platen zijn snel en eenvoudig op te bouwen en in de wanden is een hoge isolatiewaarde verwerkt. Daardoor is een laag energieverbruik gegarandeerd. Wij bouwen op een milieuvriendelijke manier waarbij er gewerkt wordt met een sterke en stabiele structuur sandwich platen. Deze hoge isolatiewaarde zorgt er ook voor dat uw leefomgeving stiller wordt omdat er een maximale luchtdichtheid bereikt wordt. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.