Sandwich platen nodig?

Op zoek naar sandwich platen? Wilt u snel en energiezuinig bouwen? SPT Systems uit Dussen werkt met een bouwsysteem van sandwich platen waarmee dat mogelijk is. Onze hoogwaardige SPT panelen combineren isolatie en draagkracht in één product. De panelen zijn dun en licht zodat uw bouwproject snel en eenvoudig opgebouwd kan worden en ze hebben een maximale isolatiewaarde dat zorgt voor een laag energieverbruik. Elders op deze website kunt u lezen hoe de sandwich platen precies zijn samengesteld. De SPT panelen van SPT Systems zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte gebouwen met een maximale luchtdichtheid. Er zijn geen koude plekken meer en u zult een gelijkmatige warmte ervaren. Ook zullen geluiden van buitenaf minder doordringen en uw leefomgeving wordt stiller. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Wat voor bouwplannen u ook heeft, onze panelen kunnen voor vrijwel elke bouwstijl gebruikt worden. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn de sandwich platen ideaal. De panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw.

Voordelen van Sandwich platen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor zijn sandwich platen te gebruiken?

Als u sandwich platen gebruikt voor nieuwbouw dan bent u verzekerd van een snelle bouw. De panelen worden in onze werkplaats op maat gesneden en reeds voorzien van alle raam- en deuropeningen. De sandwich platen worden genummerd afgeleverd op de bouwplaats zodat de bouw probleemloos van start kan gaan. De SPT panelen zijn zeer waterbestendig zodat weersinvloeden geen schade aanrichten en de bouw dus altijd door kan gaan. Dit zorgt voor een sterke vermindering van de bouwtijd en arbeidskosten. Daarbij zijn de panelen brandvertragend (brandklasse A) en met hun stabiele en sterke structuur hoeft u niet bang te zijn dat de platen kromtrekken of delamineren. Al onze panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICHPLATEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

DE VOORDELEN

De sandwich platen zijn afwerkingsgereed. U kunt zowel de buitenzijde als de binnenzijde direct afwerken. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. De binnenzijde kan direct gestuukt of behangen worden, u hoeft bijvoorbeeld niet eerst gipsplaten aan te brengen. U kunt voor de stijl kiezen die bij u past. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij werken milieuvriendelijk. De panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, duurzaam en energiezuinig wonen! Kies voor SPT Systems! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u alles vertellen over dit prachtige bouwsysteem. Neem gerust contact op voor meer informatie.