Sandwich system nodig?

Bent u op zoek naar een sandwich system? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en u goed en professioneel advies kan geven? Bent u op zoek naar een sandwich system waarmee u een laag energieverbruik kunt realiseren? Zoek dan niet verder! U bent bij ons aan het juiste adres. SPT Systems is gevestigd in het mooie plaatsje Dussen. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij u alles goed uitleggen en u nog beter van dienst zijn. Bent u benieuwd of het gebruik van een sandwich system iets voor u is? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze prachtige paneelbouw producten. Wij zien u graag in onze loods in Dussen. 

Voordelen van een sandwich system:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Maximale isolatiewaarde van een sandwich system

Waarom zou u kiezen voor een sandwich system? Wij vertellen u graag alle voordelen van een sandwich system dat u kunt gebruiken voor uw bouwproject. SPT Systems kan prachtige en functionele sandwich panelen leveren. Ze worden voor u op maat gemaakt. Deze panelen worden gemaakt van ijzersterkte materialen waar al isolatieschuim in verwerkt is. Mede hierdoor kunt u snel en eenvoudig bouwen en u draag tegelijkertijd zorg voor het milieu. Op deze manier heeft u minder afval op de bouwplaats en hoeft u minder te snijden in uw paneelplaten. Het sandwich system zorgt voor een laag energieverbruik en is volledig getest en Europees gecertificeerd. Het sandwich systeem is de ideale oplossing voor een prachtige prefab bouw met veel minder arbeidstijd. Bij het sandwich system worden hoogwaardige producten met een zeer grote isolatiewaarde gebruikt.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een sandwich paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom EEN SANDWICH SYSTEM gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Het sandwich system is zeer waterbestendig en heeft een brandklasse A. De constructie zorgt voor een sterke en stabiele structuur en het heeft uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Het sandwich system is verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen. De panelen zijn gemaakt met een maximale luchtdichtheid. Het is ook mogelijk om een mooie gevelafwerking te realiseren. Door gebruik te maken van het sandwich systeem van SPT Systems zult u een stillere leefomgeving ervaren. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om de juiste keuze te maken. U kunt vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers maken. Wij bespreken graag met u uw wensen in een persoonlijk gesprek. Samen met u gaan wij op zoek naar een passende oplossing voor uw bouwproject. Wij zien uw telefoontje graag tegemoet!
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

SPT panelen zijn volledig demonteerbaar en te recyclen. Wij vinden het milieu belangrijk en bouwen daarom op een duurzame manier. Daarbij werken wij met onze producten aan een duurzaam bouwsysteem. Wilt u graag de nieuwe manier van bouwen ontdekken? Neem vrijblijvend contact met ons op.