Sandwich wandpanelen nodig?

Op zoek naar een specialist voor sandwich wandpanelen? Heeft u sandwich wandpanelen nodig voor uw nieuwbouwproject of wilt u uw huidige woning isoleren? Dan bent u bij SPT Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij werken met een bouwsysteem van sandwich panelen waardoor u snel en energiezuinig kunt bouwen. Wij werken met speciale sandwich panelen, namelijk de SPT panelen. Deze panelen zijn zeer waterbestendig, brandveilig (brandklasse A) en zijn extreem sterk. Onze hoogwaardige SPT panelen combineren isolatie en draagkracht in één product. SPT panelen zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte gebouwen met een maximale luchtdichtheid. Door de hoge isolatiewaarde zal uw energieverbruik laag zijn. Ook zult u een gelijkmatige warmte ervaren zonder koude plekken in huis en uw leefomgeving zal stiller zijn omdat geluiden van buitenaf minder doordringen. Met deze toppanelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. De SPT platen vormen een uiterst stabiele en zeer sterke constructie voor uw woning, schuur of welk bouwproject dan ook. SPT panelen zijn de absolute top! Ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT panelen ideaal.

Voordelen van sandwich wandpanelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Maximale isolatiewaarde van sandwich wandpanelen.

SPT Systems is de specialist op het gebied van sandwich wandpanelen! Met sandwich wandpanelen bent u verzekerd van een snelle en eenvoudige bouw. Het voorwerk wordt in onze werkplaats gedaan zodat na aflevering van de panelen op de bouwplaats direct met de bouw gestart kan worden. Met de op maat gesneden en genummerde platen hoeft er niet eerst gepuzzeld te worden waar de panelen moeten komen. Het weer heeft geen invloed op de voortgang van de bouw omdat de panelen bestand zijn tegen wind, regen en vorst. De bouw loopt geen vertraging op. Door de korte bouwtijd is er minder arbeidstijd nodig. De sterke panelen zullen niet kromtrekken of delamineren. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. De panelen kunnen gebruikt worden voor buiten- en binnenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwich wandpanelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICH WANDPANELEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

De sandwich panelen zijn afwerkingsgereed. Dat betekent dat u zowel de buitenzijde als de binnenzijde direct kunt afwerken. De buitengevel kan afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. U kunt zelf bepalen welke uitstraling uw bouwproject kunt geven. Ook de binnenzijde kunt u direct behangen of stuken. Wij werken milieuvriendelijk. Bij de verwerking van de panelen komt geen CO2 vrij en ook blijft er geen restafval op de bouwplaats achter. Daarbij zijn alle panelen demonteerbaar en te recyclen. Als u meer informatie wilt neem dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven voor uw bouwproject.