Sandwich wamdpanelen nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat sandwich wandpanelen op maat maakt? Wilt u graag sandwich wandpanelen gebruiken om de bouw van uw woning te realiseren? Het mooie van sandwich wandpanelen is de dubbele werking door middel van isolatie. In de sandwich wandpanelen is goede isolatie verwerkt waardoor u niet extra hoeft te isoleren.  Een ander groot voordeel is dat u geen vertraging oploopt door het wisselvallige Nederlandse weer. De panelen worden in onze werkplaats gemaakt en pas als ze klaar zijn worden ze op locatie gebracht. Omdat de sandwich panelen al kant en klaar geleverd worden, kunnen deze direct geplaatst worden. Onze wandpanelen zijn van MagnesiumOxide gemaakt en dat staat bekend als oersterk, slagvast en zeer waterbestendig materiaal. Onze panelen zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt en gaan levenslang mee. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze panelen zijn niet alleen maar goed voor de isolatiewaarde maar ze hebben ook een brandvertragende werking (brandklasse A).

Voordelen van sandwich wandpanelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Maximale isolatiewaarde van sandwich wandpanelen.

Op zoek naar de isolatiewaarde van sandwich wandpanelen? Heeft u interesse in een bouwsysteem met sandwich panelen dat in opkomst is door de toenemende belangstelling voor industrieel en energiezuinig bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze panelen worden gebruikt voor de snelbouw. Bij onze panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. Door de volledige verbinding van binnen- en buitenblad met een hoogwaardige isolatiekern gaan de eigenschappen van de verschillende materialen elkaar versterken. Er ontstaat zo niet alleen een dun en licht paneel maar vooral ook een zeer energiezuinig en uiterst sterk skelet voor een woning, een schuur of welk bouwproject dan ook. De panelen zijn in verschillende samenstellingen te verkrijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat SPT panelen tot de absolute top behoort. Wilt u weten wat sandwich wandpanelen voor uw woning kunnen betekenen?

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwich wandpanelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICH WANDPANELEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Sandwich wandpanelen zijn op maat te maken. Het is zelfs zo dat alle panelen alleen maar op maat gemaakt worden. Wij werken niet met standaard maten omdat ieder huis of gebouw anders is. Door de vele voordelen zijn wij ons in de afgelopen jaren gaan specialiseren in SPT panelen en wij zijn inmiddels de specialist in de regio en ver daarbuiten. Door gebruik te maken van sandwich wandpanelen kunt u snel en eenvoudig bouwen en heeft u minder arbeidstijd nodig. Door de goede isolatie waarde is er een laag energieverbruik en doet u mee aan duurzaam bouwen. De panelen zijn zeer waterbestendig en brandwerend. De panelen hebben een sterke en stabiele structuur en bieden u een stillere leefomgeving. Door de optimale luchtdichtheid is het ook makkelijker om warm te houden. Daarbij zijn alle gevelafwerkingen mogelijk. Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek.