Sandwich wandpanelen nodig?

Bent u op zoek naar sandwich wandpanelen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat sandwich wandpanelen op maat maakt? U bent van harte welkom bij SPT Systems in Dussen. Onze experts bieden u graag hun jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Onze sandwich panelen worden gebruikt voor snelbouw. Dat wil zeggen dat in onze sandwich panelen de isolatie al is aangebracht en dat ze draagkracht hebben. Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? U kunt eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en de ervaringen van onze experts. Bent u benieuwd of sandwich wandpanelen dé uitkomst zijn voor uw woning? Wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk adviesgesprek. U kunt ons bereiken via de mail en per telefoon.

Voordelen van sandwich wandpanelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Maximale isolatiewaarde van sandwich wandpanelen.

Waarom zou u kiezen voor de sandwich wandpanelen van SPT Systems? Wij vertellen u daar graag meer over. U kunt met de sandwich wandpanelen snel en makkelijk bouwen. U zult merken dat u een lager energieverbruik heeft en dat er een maximale luchtdichtheid is. Daarnaast scheelt het veel arbeidstijd en daarom zullen de kosten lager uitvallen. Onze producten zijn milieuvriendelijk, volledig getest en volgens de Europese normen gecertificeerd. De sandwich wandpanelen zijn zeer waterbestendig en hebben allemaal een keurmerk van brandklasse A. De wandpanelen hebben een sterke en stabiele structuur zodat u de wanden als draagwanden kunt gebruiken. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u ook professioneel en vakkundig advies aanbieden. De sandwichwanden zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben dus ook verschillende isolatie-eigenschappen. Daarnaast hebben zij uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Ook alle gevelafwerkingen zijn mogelijk!

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwich wandpanelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICH WANDPANELEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn voor uw specifieke wensen? Bent u benieuwd wat wij voor uw bouwconstructie kunnen betekenen? Wij bespreken graag al uw wensen. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en gaan graag voor u aan de slag. Al onze sandwich wandpanelen zijn op maat te maken. Speciale wensen zijn bij SPT Systems geen enkel probleem. Door gebruik te maken van sandwich wandpanelen kunt u snel en eenvoudig bouwen en kost het u veel minder arbeidstijd. Wij nodigen u uit om snel een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.