Sandwichdakpanelen nodig?

Bent u op zoek naar sandwichdakpanelen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u klaar staat en met u mee denkt? Bij SPT Systems heten wij u van harte welkom. Wij bieden u de mogelijkheid aan om paneelbouw te realiseren. Als u op zoek bent naar sandwichdakpanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen snel en eenvoudig uw bouwproject. Dit is mede mogelijk door onze prachtige isolatie panelen. De isolatie panelen worden in onze werkplaats gemaakt. Daarna leveren wij de panelen bij u op de locatie af. Dit scheelt u veel tijd en arbeidsuren. U kunt gemakkelijk en snel uw prefab sandwichdakpanelen bestellen. Bent u op zoek naar een bedrijf dat een aanbouw of een compleet nieuwe woning kan realiseren? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres.

Voordelen van sandwichdakpanelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor zijn sandwichdakpanelen te gebruiken?

Op zoek naar goede sandwichdakpanelen? SPT Systems is gevestigd in het mooie dorpje Dussen. Dat is in het noorden van Brabant en wij bezorgen onze sandwichdakpanelen overal. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt en waar u professionele paneelplaten kunt bestellen? Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan zodat u verzekerd bent van onze professionaliteit. Omdat wij onze panelen in onze eigen fabriek ontwerpen weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Met onze isolatie panelen heeft u een laag energieverbruik, bovendien zijn de panelen milieuvriendelijk en zeer waterbestendig. Daarnaast worden onze panelen volledig getest en zijn ze Europees gecertificeerd. De panelen van SPT Systems hebben een sterke en stabiele structuur en zijn gekenmerkt met brandklasse A. Door de uitstekende thermische prestaties en eigenschappen zult u een stillere leefomgeving ervaren. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Daarnaast zijn ook alle gevelafwerkingen mogelijk. Denkt u aan stenen, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en steenstrips. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer divers. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom Sandwichdakpanelen gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw aanbouw of verbouwing? Bent u benieuwd wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en gaan kijken wat er allemaal mogelijk is. Door gebruik te maken van de SPT panelen van SPT Systems heeft u de perfecte oplossing voor een snelle bouw van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. Onze panelen worden vooral gebruik voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. 

bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

Onze SPT panelen worden op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en uiteindelijk een gebouw dat voldoet aan de oorspronkelijk geplande afmetingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.