Sandwichpanelen nodig?

Bent u op zoek naar sandwichpanelen? Bent u een verbouwing aan het voorbereiden en heeft u daarvoor sandwichpanelen nodig? Deze panelen kunnen ook gebruikt worden bij het nieuw bouwen van een huis. Dus niet alleen voor een verbouwing maar ook voor een compleet nieuwbouwhuis zijn sandwichpanelen geschikt. Deze panelen worden steeds vernieuwd en doorontwikkeld. Zo zijn diverse panelen samengevoegd om tot een perfect sandwichpaneel te komen. Wij leveren alleen hoogwaardig producten waarbij een zeer hoge isolatiewaarde aanwezig is. Hierdoor hoeft u niet nogmaals binnen of buiten te isoleren. De buitenstructuur van sandwichpanelen bestaat uit 12,5 mm dikke platen van MasgnesiumOxide, een zeer waterbestendig, brandveilig en extreem sterk materiaal. De thermische kern is van elastopor H Purschuimisolatie met een dichtheid van 50 kgm. Wij zijn op dit moment de marktleider op het gebied van sandwichpanelen. Wilt u weten wat sandwichpanelen voor uw woning kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van sandwichpanelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor zijn sandwichpanelen te gebruiken?

Wilt u graag met een eigen ontwerp komen en de bouw hiervan met sandwichpanelen realiseren? Dan bent u bij SPT systems aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in paneelbouw en zorgen voor een snelle manier van bouwen waarbij gebruik gemaakt wordt van thermische, efficiënte en luchtdichte bouw. De De sandwichpanelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Eigenlijk zijn sandwichpanelen voor ieder type bouw te gebruiken en dat maakt het een enorm efficiënt product. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die SPT Systems u kan bieden. Wij gaan graag met u in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze manier van bouwen en de vele mogelijkheden.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichpanelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICHPANELEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Er zijn vele voordelen van sandwichpanelen op te noemen. Zoveel dat het u zal overtuigen om aan panelenbouw te beginnen. Zo kunt u snel en eenvoudig bouwen. Door de goede isolatie is er sprake van een laag energieverbruik. Alle panelen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd voordat deze bij u op de bouwplaats aankomen. De panelen zijn ook bestand tegen water en beschikken over een brandklasse A label. Daarbij laten wij ook geen restafval achter na de bouw. Sommige mensen zijn bang als ze bedrijven laten bouwen dat zij met de troep blijven zitten. Dat is bij ons niet het geval. Wij laten de bouwplaats net zo schoon achter als wij het aangetroffen hebben. Bent u er klaar voor om samen met ons een ontwerp op maat te maken? Wij gaan graag voor u aan de slag.
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

Onze SPT panelen worden op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en uiteindelijk een gebouw dat voldoet aan de oorspronkelijk geplande afmetingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.