Sandwichpanelen nodig?

Heeft u sandwichpanelen nodig? Bent u op zoek naar een bedrijf dat ervaren is in het op maat maken van sandwichpanelen? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij SPT Systems in Dussen. In de afgelopen jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uitgebreid dus u kunt tegenwoordig ook terecht voor multifunctionele sandwichpanelen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bent u benieuwd of onze sandwichpanelen iets voor uw bouwconstructie zijn? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende sandwichpanelen. U bepaalt zelf de dikte en de isolatie eigenschappen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Onze sandwich panelen zijn de perfecte oplossing als u snel thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen wilt bouwen! 

Voordelen van sandwichpanelen:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor zijn sandwichpanelen te gebruiken?

Op zoek naar sandwichpanelen? Door gebruik te maken van onze luchtdichte sandwichpanelen kunt u veel arbeidstijd en dus ook kosten besparen. De sandwich panelen van SPT Systems zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De oersterke panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met de sandwich panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of dit nu traditioneel of modern is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT panelen ideaal. Aan de buitenzijde kunnen de SPT panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde direct klaar om af te werken. Aanbrengen van bijvoorbeeld gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestuukt of behangen worden. SPT Systems is een professioneel bedrijf waar u van op aan kunt. Wij denken mee hoe wij het beste uw aanbouw, chalet of woning kunnen realiseren.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichpanelen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICHPANELEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Korte bouwtijd

Bent u benieuwd of de sandwichpanelen van SPT Systems iets voor uw constructie zijn? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers voor verdere informatie. Al onze sandwichpanelen zijn voorzien van brandklasse A en zijn zeer waterbestendig. U zult daarnaast merken dat uw energieverbruik gaat dalen en dat u een stillere leefomgeving heeft. Bovendien worden de panelen milieuvriendelijk gemaakt en zijn ze stuk voor stuk volledig getest en Europees gecertificeerd. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

Onze SPT panelen worden op de millimeter nauwkeurig fabrieksmatig gemaakt. Dit geeft meer controle tijdens het bouwproces en uiteindelijk een gebouw dat voldoet aan de oorspronkelijk geplande afmetingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.