Sandwichplaten nodig?

Bent u op zoek naar sandwichplaten? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt over paneelbouw? U bent van harte welkom in Dussen bij SPT Systems. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder kunnen uitbreiden en daarom kunnen wij u tegenwoordig de juiste producten aanbieden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd of de toepassing van sandwichplaten iets voor u is? U kunt eerst eens een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Voordelen van Sandwichplaten:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor zijn sandwichplaten te gebruiken?

Sandwichplaten zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. De platen kunnen gebruikt worden voor zowel de binnen- als buitenmuren en ook voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met onze sandwichplaten worden onder andere  huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij gaan graag voor u aan de slag. Wilt u een traditioneel of modern gebouw realiseren? Vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Aan de buitenzijde kunnen de SPT panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Ook is de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van gipsplaten is niet meer nodig. U kunt direct beginnen met stucken of behangen. Door gebruik te maken van onze sandwichplaten kunt u snel en eenvoudig bouwen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICHPLATEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

DE VOORDELEN

De producten van SPT Systems staan bekend om hun lage energieverbruik, milieuvriendelijke productie en om de sterke en stabiele structuur. Al onze sandwichplaten zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Daarnaast zijn onze sandwichplaten zeer waterbestendig en voorzien van het keurmerk brandklasse A. Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen behoren ook tot de voordelen van onze sandwichplaten. Onze platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen. U zult een stillere leefomgeving ervaren met een maximale luchtdichtheid. Bent u benieuwd wat wij voor uw bouwconstructie kunnen betekenen? Bent u op zoek naar prefab woning die gemaakt worden in een prachtige loods? Uw sandwichpanelen worden als een kant en klaar bouwpakket naar uw locatie verzonden. Dit scheelt veel arbeidstijd en u zult binnen korte tijd uw gebouw zien verrijzen. Klinkt u dit als muziek in de oren? Onze experts gaan graag voor u aan de slag. 
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

Wij staan voor maatwerk! Elk paneel wordt op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Zo kunt u direct na aankomst van de panelen beginnen met bouwen. Dit houdt ook in dat u goed van te voren de maten op de tekening door moet nemen. Wilt u graag dat wij vooraf komen meten en de mogelijkheden doorspreken? Wij gaan graag met u in gesprek.