Sandwichplaten nodig?

Bent u op zoek naar sandwichplaten voor de verbouwing van uw woning? Sandwichplaten zijn SPT panelen die doorontwikkeld zijn. Dit houdt in dat ze van hoogwaardige materialen gemaakt zijn. De sandwichplaten zijn gemaakt van hoogwaardige isolatiekernen die elkaar versterken door middel van andere materialen. Er ontstaat zo niet alleen een dun en licht skelet, maar vooral ook een zeer energiezuinig en uiterst sterk skelet voor uw woning, schuur of welk bouwproject dan ook. Deze panelen zijn in verschillende samenstellingen te verkrijgen. Bij SPT systems zijn wij ervan overtuigd dat SPT panelen de absolute top zijn.

Voordelen van Sandwichplaten:

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Waarvoor zijn sandwichplaten te gebruiken?

Wij bieden u met panelenbouw de perfecte oplossing als u snel en efficiënt wilt bouwen. De sandwichplaten beschikken over een goede isolatiewaarde waardoor de er snel lucht- en waterdicht gebouwd kan worden. De sandwichplaten kunnen onder andere gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Op basis van een constructietekening worden de panelen op maat gemaakt en genummerd. Met deze nummers worden de panelen op de bouwplaats afgeleverd. Zo kan er snel gewerkt worden en staat het huis of de aanbouw er snel. Voorafgaand aan de plaatsing worden op de vloer van de begane grond houten stelregels bevestigd. Dit kunnen wij allemaal voor onze rekening nemen. Zo hoeft u geen andere bedrijven in te schakelen en blijft de bouw betaalbaar. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van sandwichplaten? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

Waarom SANDWICHPLATEN gebruiken?

Isolatie mogelijkheden SPT systems

DE VOORDELEN

Er zijn verschillende voordelen om met sandwichplaten te bouwen. Op dit moment is CO2 uitstoot een van de belangrijkste zaken om bij de bouw rekening mee te houden. Het grote voordeel van sandwichplaten is dat er geen CO2 vrijkomt tijdens de verwerking en er gewoon gebouwd mag worden. Daarbij is het snel en eenvoudig op te bouwen en wordt alles in de werkplaats voorbereid. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben dus isolatie eigenschappen. Daardoor hoeft u geen extra maatregelen te nemen om binnen of buiten te isoleren. Daarbij wordt alles al in de werkplaats voorbereid en kan de aanbouw of verbouwing al binnen een dag gerealiseerd worden. Dit geeft u zekerheid wat betreft de voorspelbaarheid van de doorlooptijden en u krijgt de kans om alles goed te regelen. Bent u benieuwd wat sandwichplaten voor de bouw of verbouw van uw woning kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
bouwtekening voor SPT panelen

Over SPT SYSTEMS

Wij staan voor maatwerk! Elk paneel wordt op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Zo kunt u direct na aankomst van de panelen beginnen met bouwen. Dit houdt ook in dat u goed van te voren de maten op de tekening door moet nemen. Wilt u graag dat wij vooraf komen meten en de mogelijkheden doorspreken? Wij gaan graag met u in gesprek.