SIP aannemer nodig?

Op zoek naar een betrouwbare SIP aannemer? Wilt u snel en energiezuinig bouwen of wilt u uw huidige woning isoleren? Zoekt u een SIP aannemer die werkt met eersteklas isolatiepanelen? Dan bent u bij SPT Systems uit Dussen aan het juiste adres. Wij werken met een bouwsysteem van doorontwikkelde SIP panelen, dat zijn onze hoogwaardige SPT panelen. In onze panelen worden isolatie en draagkracht in één product gecombineerd. SPT panelen zijn dé perfecte oplossing voor het snel bouwen thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. U zult lagere energiekosten hebben en een gelijkmatige warmte ervaren. Uw omgeving zal stiller zijn omdat geluiden van buiten minder doordringen. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Met onze jarenlange ervaring met bouwsystemen van STP panelen kunnen wij u uitstekend adviseren over de toepassing van de panelen voor uw bouwproject. Ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT panelen ideaal. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en utiliteitsbouw.

Voordelen van sip bouwtechniek

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Korte bouwtijd met een SIP aannemer!

Als u met een SIP aannemer zoals SPT Systems in zee gaat dan bent u verzekerd van een snelle bouw. De panelen worden in onze werkplaats op maat gesneden en reeds voorzien van alle raam- en deuropeningen. Alle panelen worden genummerd zodat er op de bouwplaats niet naar het juiste paneel hoeft te worden gezocht. Door dit voorwerk zijn de SPT panelen snel en zeer eenvoudig op te zetten wat beduidend minder arbeidstijd vraagt. De bouw loopt geen vertraging op door weersinvloeden, de panelen zijn tegen elk weertype bestand. Het materiaal is zeer waterbestendig en brandvertragend (brandklasse A). De dunne en lichte panelen vormen een stabiele en zeer sterke structuur voor uw bouwproject. Alle panelen zijn getest en Europees gecertificeerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Benieuwd naar wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen als SIP aannemer? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN SIPS BOUWSYSTEEM

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

De SPT panelen kunnen direct afgewerkt worden. Alle gevelafwerkingen zijn mogelijk. Voor de buitengevel kunt u kiezen voor steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. U kunt uw project de uitstraling geven die u wenst. Ook de binnenzijde kan direct behangen of gestuukt worden. Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en werken milieuvriendelijk. Tijdens de verwerking van de panelen komt er geen CO2 vrij. Ook blijft er geen restafval op de bouwplaats achter. Alle panelen zijn demonteerbaar en te recyclen. Kies voor snel, energiezuinig en milieubewust wonen. Kies voor SPT Systems! Als u meer informatie wilt hebben neem dan gerust contact met ons op.