Sip bouwtechniek nodig?

Bent u op zoek naar een SIP bouwtechniek? Zoekt u een professioneel bedrijf dat met u meedenkt en u de prefab SIP bouwtechniek kan leveren? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende bouwpanelen. SPT Systems staat bekend om zijn panelen die voorzien zijn van isolatiemateriaal. Hierdoor kan er snel en efficiënt gebouwd worden. Binnen no time staat uw woning of kantoorpand er. De SIP bouwtechniek is de perfect oplossing voor het efficiënt en snel bouwen van thermisch efficiënte en luchtdichte gebouwen. De SIP bouwtechniek word gebruikt voor binnen en buiten muren. Maar is ook inzetbaar voor daken en vloeren. SPT Systems is voor u hét bedrijf waar u terecht kunt voor een vakkundig SIP bouwtechniek project. 

Voordelen van sip bouwtechniek

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

De mogelijkheden van sip bouwtechniek

Bij SPT Systems vindt u een prachtige manier om prefab woningen en kantoren te bouwen. Wij werken met prachtige materialen in combinatie met isolatiemateriaal. Wij bekijken samen met u uw constructietekeningen en gaan graag voor u aan de slag. Aan de hand van de constructietekeningen worden de juiste panelen geproduceerd. Door prefab panelen te gebruiken bent u verzekerd van een laag energieverbruik en maximale luchtdichtheid. De buitenstructuur van de SIP bouwtechniek is gemaakt van magnesiumoxide. Al onze panelen zijn gelabeld met brandklasse A. Onze panelen zijn waterbestendig en brandvertragend. De isolatie van de panelen zijn gemaakt van H PUR-schuimisolatie. Met de SIP bouwtechniek worden onder andere huizen en schuren gebouwd. De buitenkant van de prefab panelen kunnen worden afgewerkt met steenstrips, stucwerk en hout. De binnenkant van de prefab panelen kunnen direct gebruikt worden. U kunt de muren stuken of behangen. Door de SIP bouwtechniek toe te passen creëert u een duurzaam bouwsysteem.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN SIP BOUWTECHNIEK

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Bent u benieuwd of onze vakmannen iets voor uw bouwproject kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Door deze manier van bouwen kunt u snel en eenvoudig uw project in de steigers zetten. Door gebruik te maken van de SIP bouwtechniek bent u milieuvriendelijk aan het bouwen en creëert u een sterk en stabiel gebouw. De panelen worden uitgebreid getest en zijn allemaal Europees gecertificeerd.  De panelen zijn daarnaast ook waterbestendig en uw woning heeft een laag energieverbruik. Heeft u vragen over onze isolatie eigenschappen of wilt u meer weten over de dikte van de panelen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Mooie gevelafwerking is ook mogelijk.