Sip panelen bestellen?

Bent u op zoek naar een bedrijf voor SIP panelen bestellen? Dan bent u bij SPT systems aan het juiste adres. SIP Panelen staat voor Structural Insulated Panel, of in het Nederlands: Constructief Isolerende Panelen. Dit wordt eigenlijk gezien als de nieuwe manier van bouwen. De panelen worden gemaakt van afvalproducten en zijn daarom bijzonder duurzaam. Ook zijn de panelen veel dunner dan de ouderwetse isolatiematerialen. Met de SIP panelen en het unieke bouwsysteem bouwt u in korte tijd dragende muren, vloeren en daken. Zo hoeft u geen maanden te wachten voor de ruwe bouw er staat maar duurt het slechts een aantal dagen. Wij kunnen u diverse gevelafwerkingen aanbieden waardoor er verschillende stijlen mogelijk zijn. Zo hoeft SIP panelen bestellen niet moeilijk te zijn en kunt u de panelen voor verschillende doeleinden gebruiken zoals voor tuinhuizen, woningen en om utiliteitsgebouwen neer te zetten. Deze panelen kunnen ook worden gebruikt voor aanbouw, opbouw, dakkapel, berging en chalets. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te spreken.

Voordelen van sip panelen bestellen

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van sip panelen bestellen

SIP panelen bestellen is een slimme zet van u. Het is een bouwproduct om duurzaam te bouwen en dat is tegenwoordig belangrijk. De SPT panelen combineren de twee voordelen van energie-efficiëntie en de vermindering van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Daarbij kennen de panelen een hoge isolatiewaarde en kan er snel gebouwd worden. Een aanbouw kan bijvoorbeeld al in één dag gerealiseerd worden. Dit komt omdat alle voorbereidingen in de werkplaats gedaan worden en daarna kant-en-klaar op de bouwplaats worden afgeleverd. Het is daarbij ook een voordelige manier van bouwen omdat u geen andere bedrijven in hoeft te schakelen. Bent u er klaar voor om in het ideale woonklimaat te wonen waarbij een laag energie gebruik de standaard is? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek over het SIP panelen bestellen.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN SIP PANELEN BESTELLEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

SPT Systems is gevestigd in Dussen en is in de hele regio en ver daarbuiten actief. Al jarenlang zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten als het over paneelbouw gaat. Het mooie aan paneelbouw is dat u niet alleen met duurzame materialen werkt, maar dat de panelen ook demonteerbaar zijn en gerecycled kunnen worden. Het is zo’n uniek en bijzonder bouwsysteem dat wij er volledig in gespecialiseerd zijn. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of SIP panelen bestellen bij SPT systems? Neem vrijblijvend contact met ons op.