SIP panelen nodig?

Bent u op zoek naar SIP panelen? Bent u van plan om een woning, een opbouw of een dakkapel te realiseren en heeft u SIP panelen nodig? Zoekt u dan niet verder. Bij SPT Systems in Dussen bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod van verschillende soorten en maten SIP panelen. Wij maken al onze SIP panelen speciaal op maat voor onze klanten. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden voor de realisatie van uw gewenste constructiebouw. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee. Wij zien uw aanvraag voor SIP panelen graag tegemoet. 

Voordelen van sip panelen

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van sip panelen

SPT Systems is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. In de afgelopen jaren hebben wij ons brede aanbod nog verder uit kunnen breiden. Op deze manier kunnen wij u tegenwoordig nog beter van dienst zijn. Met de SIP panelen en het unieke bouwsysteem van SPT Systems bouwt u in korte tijd dragende muren, vloeren en daken. De ruwe bouw van uw project staat binnen een paar dagen in plaats van maanden. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden in een persoonlijk advies gesprek. Naast het verkorten van de arbeidsduur kunnen wij u ook diverse gevelafwerkingen garanderen. De SIP panelen kunnen gebruikt worden voor binnen- en buitenmuren, voor daken, vloeren en voor utiliteitsbouw. Met onze SIP panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Of dit nu traditioneel of modern is; vrijwel elke stijl van bouwen is mogelijk. Maar ook voor na-isolatie van bestaande bebouwing zijn SPT panelen ideaal.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN SIP PANELEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

Door gebruik te maken van de SIP panelen van SPT Systems kunt u snel en eenvoudig bouwen. U zult merken dat de energiekosten lager uitvallen en dat de wanden een sterke en stabiele structuur bieden. Aan de buitenzijde kunnen de SIP panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kurk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestuukt of behangen worden. Onze producten zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk, volledig getest en Europees gecertificeerd. Daarnaast zijn de SIP panelen zeer waterbestendig en voorzien van brandklasse A.