SIP panelen nodig?

Bent u op zoek naar SIP panelen? Wilt u een nieuwe aanbouw creëren of een nieuwe woning of kantoorpand bouwen met SIP panelen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van SPT Systems uit Dussen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en indien gewenst professioneel advies geven voor de bouw van uw woning, kantoorpand of aanbouw met SIP panelen. Door de SIP panelen van SPT Systems te gebruiken verkort u de arbeidsduur en de arbeidskosten. De SIP panelen zijn stevige constructieplaten waar isolatie in zit. Op deze manier hoeft u op de bouwplaats niet uw wanden te vullen met isolatie materiaal. Dit wordt gedaan in onze fabriek in Dussen. Door SIP panelen te plaatsen versnelt u het bouwproces. Wilt u meer weten over onze SIP panelen? Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze SIP panelen. 

Voordelen van sip panelen

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Mogelijkheden van sip panelen

De SIP panelen van SPT Systems worden op een specifieke manier gemaakt waardoor u op uw bouwlocatie geen isolatie meer hoeft aan te brengen tussen uw muren. SIP panelen worden ook wel sandwich panelen genoemd. De SIP panelen van SPT Systems worden gebruikt voor snelbouw. Dat wil zeggen dat in de loods al uw panelen op maat worden gemaakt en genummerd worden afgeleverd op uw bouwplaats. In een SIP paneel wordt isolatie en draagkracht in één paneel geperst. Door gebruik te maken van SIP panelen zult u merken dat uw energieverbruik minder wordt en dat er snel en eenvoudig gebouwd kan worden. Onze vakmannen bieden u hun jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw. Wist u dat het werken met een SIP paneel ook milieuvriendelijk is? 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN SIP PANELEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

De SIP panelen van SPT Systems worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. Daarnaast zijn ze zeer waterbestendig en hebben de panelen een brandklasse A label. Door de sterke en stabiele structuur bieden de panelen uitstekende thermische prestaties en beschikken deze over unieke eigenschappen. U zult merken dat u een stillere leefomgeving creëert door te bouwen met SIP panelen. De SIP panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. Het is ook mogelijk om uw gevelafwerking op maat te laten maken door SIP panelen. Bent u benieuwd of de SIP panelen iets voor uw bouwproject zijn? Wij nodigen u uit om vrijblijvend informatie op te vragen bij onze collega’s. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en afgeronde projecten zodat u een goed beeld krijgt van onze werkzaamheden en het prachtige SIP panelen product.