Sip panels nodig?

Bent u op zoek naar SIP panels? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat met u mee denkt over de realisatie van een woning of kantoorpand met paneelbouw? Bent u benieuwd of SIP panels of paneelbouw iets voor u is? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website. Voor al uw vragen over SIP panels kunt u terecht bij één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bouwproject. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en is uw project bij ons in goede handen. Wij maken uw SIP panels in onze eigen loods in Dussen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u op uw bouwgrond minder afval heeft en al uw SIP panelen worden bij ons in de loods op maat gemaakt. Zo kunnen uw mannen snel en eenvoudig uw project bouwen. 

Voordelen van sip panels

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

De mogelijkheden van sip panels

Op zoek naar SIP panels? Bij SPT Systems bieden wij u de mogelijkheid aan om uw bouwproject door middel van een prefab constructie te realiseren. Op basis van uw constructietekening kunnen wij uw panelen op maat maken. Wij leveren uw panelen genummerd bij u af op de bouwplaats. Kiest u bij het ontwerpen van uw gebouw voor SIP panels dan bent u verzekerd van een eenvoudige en snelle bouw. Omdat wij werken met geïsoleerde panelen kunnen uw buitenmuren en binnenmuren makkelijk worden gemaakt in de loods en ze kunnen ook makkelijk worden geplaatst op uw locatie. Onze panelen worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. Onze SIP panels zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hebben allemaal verschillende isolatie eigenschappen. U zult merken dat u een lager energieverbruik heeft nadat u een woning of kantoorpand gerealiseerd heeft met SIP panels. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN SIP PANELS

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

De SIP panels zijn gemaakt van een sterke en stabiele structuur. Zij zorgen voor een maximale luchtdichtheid en creëren een stillere leefomgeving. De panelen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de panelen met een brandklasse A zijn gelabeld. Bent u benieuwd of de SIP panels iets voor uw bouwproject zijn? Heeft u vragen over de realisatie van uw bouwproject met SIP panelen of wilt u meer weten over het realisatieproces? Dit kunnen wij ons goed voorstellen. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij werken milieuvriendelijk, realiseren uw bouwproject met paneelbouw en daarnaast hebben onze panelen ook uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Bij ons is ook gevelafwerking mogelijk.