SIP panels nodig?

Bent u op zoek naar SIP panels? Bent u op zoek naar SIP panels omdat u binnenkort wilt starten met de bouw van uw project? SPT Systems in Dussen maakt voor u uw gewenste SIP panels op maat. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten SIP panels. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar specifieke eigenschappen van SIP panelen? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres voor uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Bent u op benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij hebben om uw project te realiseren. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en gaan met u kijken wat er mogelijk is voor uw speciale wensen. 

Voordelen van sip panels

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

De mogelijkheden van SIP panels

SIP panels nodig? SPT Systems is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten gingen u al voor en maakten gebruik van onze prachtige producten. Door SIP panels in te zetten kunt u snel en eenvoudig uw project realiseren. Aan de buitenzijde kunnen de SIP panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen. Net als de buitenzijde, is ook de binnenzijde afwerkingsgereed. Aanbrengen van gipsplaten is niet meer nodig. Er kan direct gestuukt of behangen worden. Onze producten zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk, volledig getest en Europees gecertificeerd. Daarnaast zijn de SIP panelen zeer waterbestendig en voorzien van brandklasse A. U zult merken dat de energiekosten lager uitvallen en dat de wanden een sterke en stabiele structuur bieden. Onze experts bieden u graag hun jarenlange ervaring aan op het gebied van paneelbouw.

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN SIP PANELS

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

Wilt u meer weten over de voordelen van de SIP panels van SPT Systems? Wij vertellen u daar graag meer over. Al onze SIP panels zijn in verschillende diktes en isolatie eigenschappen te verkrijgen. Onze panelen geven een maximale luchtdichtheid, een sterke en stabiele structuur en de SIP panelen worden milieuvriendelijk gemaakt. Al onze producten worden stuk voor stuk volledig getest en zijn volgens de juiste Europese richtlijnen gecertificeerd. Daarnaast zijn de SIP panelen voorzien van het keurmerk brandklasse A en hebben de panelen uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. U zult een stillere leefomgeving ervaren.