SIPS bouwsysteem nodig?

Op zoek naar een SIPS bouwsysteem? Wordt uw grote droom werkelijkheid en heeft u plannen om uw eigen aanbouw te plaatsen of een kantoorpand of woning te bouwen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en samen met u een snel bouw kan realiseren door middel van een SIPS bouwsysteem? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om een complete woning of groot pand met een SIPS bouwsysteem te bouwen. Bent u benieuwd hoe wij dat doen? Neem vrijblijvend een kijkje op onze website en laat u verrassen en inspireren door de diensten die wij aanbieden. U vindt ons in het mooie dorpje Dussen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw kunnen wij u goed van dienst zijn. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze werkzaamheden. 

Voordelen van sip bouwtechniek

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

De mogelijkheden van SIPS bouwsysteem

Waarom kiezen voor een SIPS bouwsysteem? Bij SPT Systems bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar unieke SIP panelen. Al onze panelen worden in onze eigen loods in Dussen speciaal voor u op maat gemaakt. Aan de hand van uw constructietekening gaan wij voor u aan de slag. Wij maken uw bouwproject keurig op maat en leveren uw panelen genummerd af op de door u gewenste locatie. Door gebruik te maken van ons SIPS bouwsysteem verkort u de arbeidstijd. In de panelen wordt namelijk al in de fabriek de isolatie aangebracht. Mede hierdoor heeft u minder afval op uw bouwplaats en bent u bewust bezig met het milieu. Al onze panelen worden volledig getest en zijn Europees gecertificeerd. De SIP panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. U zult merken dat u een stillere leefomgeving én een lager energieverbruik heeft. U kunt snel en eenvoudig bouwen met het SIPS bouwsysteem van SPT Systems in Dussen! 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN SIPS BOUWSYSTEEM

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Over SPT Systems

In de loop van de jaren is het fenomeen paneelbouw meer en meer een begrip geworden in onze regio en ver daarbuiten. SPT Systems is gespecialiseerd in paneelbouw en weet als geen ander wat zij voor u kunnen betekenen. Door een woning, kantoorpand of een aanbouw te realiseren met paneelbouw bent u verzekerd van vele voordelen. Zo zijn de SIP panelen zeer waterbestendig, hebben stuk voor stuk een brandklasse A en een maximale luchtdichtheid. De SIP panelen hebben een sterke en stabiele structuur waardoor deze uitstekende thermische prestaties en eigenschappen hebben. Het is ook mogelijk om uw gevelafwerking te realiseren met een SIPS bouwsysteem.