Tiny house bouwen

Op zoek naar een tiny house? Bent u op naar een bedrijf dat met u meedenkt? Bent u op zoek naar een bedrijf dat een tiny house voor u kan realiseren? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van SPT Systems. Wij bieden u de mogelijkheid aan om in een handomdraai uw gewenste project door middel van paneelbouw te realiseren. Een tiny house is een prachtig voorbeeld van het op maat laten maken van een bouwproject. In de fabriek wordt uw tiny house op maat gemaakt en met de ideale combinatie met paneelbouw wordt uw tiny house snel en eenvoudig gebouwd. Bent u benieuwd of een tiny house iets voor u is? Bent u benieuwd wat er voor mogelijkheden zijn? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en bespreken graag met u uw wensen. Voor de realisatie van een tiny house bent u bij ons aan het juiste adres!

Voordelen van een tiny house

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

De mogelijkheden van tiny house bouwen

Heeft u een keuze kunnen maken voor de realisatie van een tiny house? Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag! Wij maken in onze fabriek paneelbouw op maat. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u snel en eenvoudig bouwen. Mede hierdoor is er minder arbeidstijd nodig en bespaart u op de kosten. Een tiny house heeft een laag energieverbruik en is uiterste milieuvriendelijk. Onze paneelbouw platen zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. Daarnaast zijn ze zeer waterbestendig en hebben een brandklasse A keurmerk. Door de sterke en stabiele structuur bent u verzekerd van een solide bouw. De platen hebben een uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. Alle gevelafwerkingen zijn mogelijk bij SPT Systems. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN TINY HOUSE BOUWEN

Isolatie mogelijkheden SPT systems

Snel bouwen

Bent u benieuwd of paneelbouw iets voor u is? Spreekt de mogelijkheid voor een tiny house u aan? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij maken voor u een vrijblijvende offerte zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn voor een tiny house. Met een tiny house creëert u een stillere leefomgeving. De platen zijn in verschillende diktes leverbaar. Met SPT panelen worden onder andere huizen, schuren, tiny houses, chalets, een op- of aanbouw, zorgwoningen, scholen, dakkapellen en zwembaden gebouwd. Alle gevelafwerkingen mogelijk. Aan de buitenzijde kunnen de SPT panelen afgewerkt worden met steenstrips, stucwerk, hout, bamboe, kruk, composiet panelen en zelfs steen.