Woning bouwpakket bouwen

Bent u op zoek naar een woning bouwpakket? Heeft u plannen om een woning of aanbouw te realiseren en bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een woning bouwpakket kunt ontwerpen en realiseren? Zoek dan niet verder! Bij SPT Systems in Dussen bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om binnen een korte tijd uw gewenste woning, aanbouw of dakkapel te realiseren. Wij maken uw woning bouwpakket bij ons in de fabriek. De bouwpakketten worden op de gewenste locatie afgeleverd zodat u direct aan de slag kunt. De mogelijkheden bij SPT Systems zijn eindeloos. Bent u benieuwd of een woning bouwpakket iets voor u is? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voordelen van een woning bouwpakket

Snel en eenvoudig op te bouwen
Laag energieverbruik
Milieuvriendelijk
Volledig getest en Europees gecertificeerd
Zeer waterbestendig
Brandklasse A
Sterke en stabiele structuur
Uitstekende thermische prestaties en eigenschappen
Stillere leefomgeving
Verkrijgbaar in verschillende diktes en dus isolatie-eigenschappen
Maximale luchtdichtheid
Minder arbeidstijd
Alle gevelafwerkingen mogelijk
Stapel van SPT panelen

Woning bouwpakket: het nieuwe bouwen

Op zoek naar een woning bouwpakket? Met een woning bouwpakket kunt u snel en eenvoudig bouwen. Onze specialisten bespreken graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek op maat de passende mogelijkheden voor uw aanbouw, woningbouw of dakkapel. Naast het aanbod van onze diensten voor de realisatie van een woning, aanbouw of dakkapel kunt u ook met de paneelplaten van SPT Systems diverse chalets, tiny houses, zorgwoningen, zwembaden en scholen bouwen. De SPT panelen zijn de perfecte oplossing voor het snel bouwen van thermisch efficiënte, luchtdichte gebouwen. U kunt de panelen gebruiken voor zowel de binnen- als de buitenmuren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van paneelbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij werken met milieuvriendelijke producten zult u vele voordelen hebben van de isolatie panelen. Zo krijgt u een laag energieverbruik, zijn de woningen zeer waterbestendig, voorzien van het brandklasse A keurmerk en creëert u een stillere omgeving. De producten van SPT Systems zijn volledig getest en Europees gecertificeerd. De isolatie platen hebben een sterke en stabiele structuur en uitstekende thermische prestaties en eigenschappen. 

Direct offerte ontvangen?

Meer weten over de mogelijkheden van een isolatie paneel? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

+31(0)640600549
Indien u als bedrijf contact op neemt

DE VOORDELEN VAN EEN WONING BOUWPAKKET

Isolatie mogelijkheden SPT systems

OVER SPT SySTEMS

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de realisatie van een woning bouwpakket? U kunt onze medewerkers vrijblijvend benaderen. Wij vertellen u graag over de vele voordelen voor de realisatie van uw gewenste woning bouwpakket. De isolatie panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en met verschillende isolatie-eigenschappen. U zult merken dat er minder arbeidstijd nodig is voor de bouw van uw woning, aanbouw of dakkapel. Daarnaast zijn alle gevelafwerkingen mogelijk.